Η άμυνα της χρονιάς (vid)

Φώτης Καρακούσης
Η άμυνα της χρονιάς (vid)

bet365

Απίστευτη άμυνα από τον Κορεάτη λίμπερο της Κορέαν Τζάμπος Μπάεκ Κβάνγκ Χιόν, με τον άνθρωπο να δείχνει για ακόμα μία φορά πόσο θεαματικό είναι αυτό το άθλημα.

Ναι μια εντυπωσιακή επίθεση, ένα σερβίς φωτοβολίδα και ένα τρομερό μπλοκ, αρέσουν περισσότερο στον κόσμο και είναι αυτά που έχουν κάνει τόσο θεαματικό το βόλεϊ. Υπάρχουν όμως και οι άμυνες που σε κάνουν να μένεις με το στόμα ανοικτό και να θέλεις να τις ξαναδείς και δέκα και εκατό φορές. Στις εκατό, μπορεί και περισσότερες, είναι και αυτή που έβγαλε ο Κορεάτης λίμπερο της Κορέαν Τζάμπος Μπάεκ Κβανκ Χιόν. Ο άνθρωπος πραγματικά ήταν εντυπωσιακός και έκανε ένα ολόκληρο γήπεδο να χαζεύει με τα όσα έκανε. Αρχικά πήδηξε τις πινακίδες, μετά γύρισε παρότι είχε πέσει για να σώσει εκ νέου την μπάλα, στην συνέχεια για ακόμα δύο φορές (πάντα μιλάμε για την ίδια φάση) ήταν εκεί και στο τέλος πανηγύρισε με την ψυχή του τον πόντο που κέρδισε η ομάδα του την στιγμή που όλοι τον αποθέωναν. Καθόλου άσχημα θα λέγαμε.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα