Γλίτωσε τα χειρότερα ο Γκόμεζ

Γλίτωσε τα χειρότερα ο Γκόμεζ

Φώτης Καρακούσης
Γλίτωσε τα χειρότερα ο Γκόμεζ

bet365

Ικανοποίηση από τις εξετάσεις του Γκόμεζ με τους γιατρούς να κάνουν λόγο για εξάρθρωση και τον έμπειρο διαγώνιο να μένει εκτός για ενάμισι μήνα.

Ναι μεν αλλά για τον Ερνάντο Γκόμεζ και τον τραυματισμό του στην σημερινή αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης για το Λιγκ Καπ. Ο διαγώνιος από την Βενεζουέλα σωριάστηκε στο έδαφος με έντονους πόνους στον ώμο και δεν ήταν λίγοι αυτοί που φοβήθηκαν για μεγάλη ζημιά.

Ο παίκτης μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο, όπου εκεί τα νέα δείχνουν να είναι ευχάριστα. Η γνωμάτευση των γιατρών κάνει λόγο για απλή εξάρθρωση και το ευχάριστο είναι πως κατάφεραν να βάλουν πίσω τον ώμο του παίκτη. Οι εξετάσεις θα συνεχιστούν τις επόμενες ημέρες με μαγνητική για να φανεί αν έχει υπάρξει και άλλο πρόβλημα, ωστόσο αν τελικά όντως ο Γκόμεζ έχει υποστεί εξάρθρωση θα μείνει εκτός για περίπου ενάμισι μήνα.

Και λέμε περίπου γιατί ο ίδιος ο παίκτης έχει δείξει πολλές φορές στο παρελθόν πως επιστρέφει πολύ πιο δυνατός πιο γρήγορα από όσο όλοι περιμένουν. Το κυριότερο όμως είναι πως αν δεν βγει κάτι παραπάνω στις μαγνητικές, ο παίκτης γλίτωσε τα χειρότερα που θα τον άφηναν εκτός ωε και όλη την χρονιά.

Πλέον ο ΠΑΟΚ είναι δεδομένο πως δεν θα κινηθεί για άλλον παίκτη και πως θα πορευτεί με τον Σακόγλου, μέχρι ο Γκόμεζ να είναι έτοιμος και να επιστρέψει στην ενεργό δράση.

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα