Επιστροφή διεθνών στον Ολυμπιακό

Επιστροφή διεθνών στον Ολυμπιακό

Φώτης Καρακούσης
Επιστροφή διεθνών στον Ολυμπιακό

bet365

Προετοιμασία με όλα τα... αστέρια για τον Ολυμπιακό, καθώς ο Μπόσκαν είχε από σήμερα στην διάθεσή του και τους διεθνείς Στεφάνου, Στιβαχτή, Σουλτανόπουλο, Φράγκο και Ζουπάνη.

Λιγότερο από δυο βδομάδες μένουν πριν την έναρξη του πρωταθλήματος και μία πριν τους αγώνες του Λιγκ Καπ και στον Ολυμπιακό φορτσάρουν έχοντας όλους τους παίκτες στην διάθεσή τους. Ο νέος προπονητής Σλόμπονταν Μπόσκαν, έκανε με την σειρά του την δική του πρεμιέρα και είδε σήμερα και τους διεθνείς να βρίσκονται υπό τις οδηγίες του. Συγκεκριμένα οι Δημήτρης Σουλτανόπουλος, Γιώργος Στεφάνου, Κώστας Στιβαχτής, Ανδρέας Φράγκος και Νίκος Ζουπάνης μπήκαν άμεσα στο πρόγραμμα, μιας και δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο. Έτσι για πρώτη φορά από την ημέρα της έναρξης της προετοιμασίας, βρισκόντουσαν όλοι εκεί, έτοιμοι να φορτσάρουν ενόψει των επίσημων υποχρεώσεων.

Μπόσκαν: «Στην Σερβία είδα πως έχουμε πολύ καλή ομάδα»

Ο Σλόμπονταν Μπόσκαν πριν την έναρξη της πρώτης του προπόνησης ως προπονητής του Ολυμπιακού, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του Ερασιτέχνη ανέφερε: «Είδα και τα δυο παιχνίδια της ομάδας στη Σερβία και διαπίστωσα και από κοντά ότι έχουμε πολύ καλή ομάδα με δυνατότητες. Στο τουρνουά του Νόβι Σαντ δεν είδα τους πέντε διεθνείς αλλά σήμερα ξεκινάμε όλοι μαζί. Μου άρεσαν όσα είδα από την ομάδα. Τώρα πρέπει να δουλέψουμε στις προπονήσεις και μέρα με τη μέρα να παίρνω το καλύτερο από τον κάθε παίκτη για να βγάλει τις δυνατότητές του».

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα