Νυστέρι για Ρόγκα και ένα μήνα εκτός

Νυστέρι για Ρόγκα και ένα μήνα εκτός

Φώτης Καρακούσης
Νυστέρι για Ρόγκα και ένα μήνα εκτός

bet365

Ρήξη μηνίσκου ήταν η διάγνωση για τον τραυματισμό της Πένυς Ρόγκα με την λίμπερο του Παναθηναϊκού να υποβάλλεται σε επέμβαση που θα την αφήσει εκτός για έναν μήνα.

Ναι μεν αλλά για την Πένυ Ρόγκα και τον τραυματισμό της στο χθεσινό φιλικό με τον ΑΟ Θήρας στο πλαίσιο του τουρνουά «Ιωάννης Μαλακατές». Η λίμπερο του Παναθηναϊκού χτύπησε στο γόνατο και επειδή πάντα οι τραυματισμοί εκεί είναι ύπουλοι, έγινε άμεσα μαγνητική. Η εξέταση έδειξε πως έχει υποστεί ρήξη έξω μηνίσκου και το πρωί της Τρίτης θα χειρουργηθεί από τον Θανάση Κονίδη. Η Ρόγκα θα μείνει εκτός για περίπου έναν μήνα, ωστόσο γλίτωσε τα χειρότερα, μιας και ξαναλέμε πως ένας τραυματισμός στο γόνατο μπορεί να είναι πολύ πιο σοβαρός.

Η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού

«Ο Παναθηναϊκός Α.Ο. ενημερώνει ότι η αθλήτρια της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Συλλόγου μας, Πένυ Ρόγκα, υποβλήθηκε σήμερα σε μαγνητική τομογραφία, έπειτα από τον τραυματισμό της στο αριστερό γόνατο, κατά τη διάρκεια του χθεσινού αγώνα με αντίπαλο τον Α.Ο. Θήρας, στο πλαίσιο του τουρνουά «Ι. Μαλακατές».

Η λίμπερο του Τριφυλλιού υπέστη ρήξη έξω μηνίσκου και το πρωί της Τρίτης θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση από τον γιατρό της ομάδας μας, Θανάση Κονίδη, στο Υγεία.

Η επιστροφή της στην ενεργό δράση υπολογίζεται σε ένα μήνα.

Της ευχόμαστε περαστικά και ταχεία ανάρρωση.»

 

VOLLEY LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα