Δρίκος: «Οριακά χάθηκε η πρόκριση»

Δρίκος: «Οριακά χάθηκε η πρόκριση»

Δρίκος: «Οριακά χάθηκε η πρόκριση»

Ο ομοσπονδιακός προπονητής Σωτήρης Δρίκος έκανε λόγο για οριακό αποκλεισμό και τόνισε πως αυτή η ομάδα έχει καλούς παίκτες. ΚΟΖΑΝΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΦΩΤΗΣ ΚΑΡΑΚΟΥΣΗΣ.

Απογοητευμένος από τον αποκλεισμό, αλλά από την άλλη σίγουρος πως αυτή η ομάδα έχει μέλλον εμφανίστηκε ο Ομοσπονδιακός προπονητής Σωτήρης Δρίκος. Ο έμπειρος προπονητής μετά τον αποκλεισμό από την Ισπανία ανέφερε: «Προφανώς είμαστε όλοι στεναχωρημένοι προσπαθήσαμε πολύ σκληρά κάτω από αντίξοες συνθήκες. Νομίζω ότι οριακά χάθηκε η πρόκριση. Μας πήγαν πολλά πράγματα ανάποδα. Στο τέταρτο σετ ήμασταν μπροστά με 21-18 και χάσαμε κάποιες κόντρα επιθέσεις. Εκείνη τη στιγμή η Ισπανία έπαιξε πολύ καλά γιατί την βοήθησε το γεγονός ότι πήρε το πρώτο σετ και ο στόχος για αυτή ήταν εφικτός».

Για τις συνθήκες που υπήρξαν: «Η ομάδα πάλεψε κάτω από αντίξοες συνθήκες. Αυτή η προσπάθεια πρέπει να συνεχιστεί. Υπάρχει πλειάδα παικτών υψηλού επιπέδου με αυτούς που παίζουν στο εξωτερικό να γίνονται ακόμα καλύτεροι. Νομίζω ότι αυτή είναι η μόνη διαδικασία για να μπορέσουμε να κάνουμε ότι δεν καταφέραμε σήμερα».

 

Best of internet