Μουνιόθ: «Τα καλύτερα θα έρθουν και για την ελληνική ομάδα»

Gazzetta team
Μουνιόθ: «Τα καλύτερα θα έρθουν και για την ελληνική ομάδα»

bet365

Ο προπονητής της Ισπανίας, Φερνάντο Μουνιόθ αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης που βρήκε την ομάδα του με το «εισιτήριο» της πρόκρισης για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα 2017 δήλωσε χαρούμενος ενώ έπλεξε το εγκώμιο για τον κόσμο της Κοζάνης αλλά και την ελληνική ομάδα.

Αρχικά, ο ομοσπονδιακός προπονητής της Ισπανίας, τόνισε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που τα καταφέραμε, αυτή η ομάδα αποτελείται από νεαρούς παίκτες, οι οποίοι αυτό το καλοκαίρι έκαναν πολλές θυσίες για να φτάσουμε σήμερα εδώ. Θα ήθελα να ευχαριστήσω και τα παιδιά που ήταν τραυματίες αλλά ξεκίνησαν μαζί αυτή την προσπάθεια. Είμαι ήρεμος γιατί δουλεύουμε πολλά χρόνια για να πάρουμε σήμερα αυτή την πρόκριση».

Σχολιάζοντας την ατμόσφαιρα που βίωσε στο γήπεδο αλλά και την παρουσία της ελληνικής ομάδας είπε: «Η ατμόσφαιρα ήταν ιδανική στο γήπεδο. Είναι τέλειο να παίζεις με τέτοιο κόσμο είτε εντός είτε εκτός έδρας. Θα ήθελα να πω ότι η ελληνική ομάδα έχει μεγάλες δυνατότητες μπροστά της έχει νεαρούς παίκτες και είναι σημαντικό που παίρνουν τόσες εμπειρίες και τους εύχομαι το καλύτερο στο μέλλον. Είμαι βέβαιος ότι τα καλύτερα θα έρθουν» .

 

Τελευταία Νέα