Γυάλιζε το μάτι τους (vids & pics)

Φώτης Καρακούσης
Γυάλιζε το μάτι τους (vids & pics)

bet365

Προπόνηση σαν αγώνας για την Εθνική, με τους ρυθμούς να ανεβαίνουν και το μάτι των διεθνών να γυαλίζει ενόψει του τελικού με την Ισπανία. ΚΟΖΑΝΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΦΩΤΗΣ ΚΑΡΑΚΟΥΣΗΣ.

Λίγες ημέρες έμειναν πριν τον μεγάλο τελικό της Εθνικής με την Ισπανία. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα υποδέχεται τους Ισπανούς το Σάββατο στις 19:00 στο κλειστό της Λευκόβρυσης και θέλει τη νίκη με 3-0 ή και 3-1 προκειμένου η πρόκριση στα τελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος να κριθεί στο χρυσό σετ. Η προετοιμασία της ομάδας συνεχίστηκε και σήμερα με έντονους ρυθμούς, με το μάτι των διεθνών να γυαλίζει σε κάθε φάση.

Προβλήματα όπως αναφέραμε υπήρξαν και ήταν αυτά των Τζιουμάκα (πιο σοβαρό) και του Ανδρεάδη, αλλά οι παίκτες του Σωτήρη Δρίκου σε καμία περίπτωση να πτοούνται. Κάθε άλλο μάλιστα, με το τις ασκήσεις σε συνθήκες αγώνα να θυμίζουν μεγάλα ντέρμπι από το πάθος όλων. Όλοι πανηγύριζαν τον κάθε πόντο σαν να είναι αυτός που έκρινε την πρόκριση στο Ευρωπαϊκό και δεν ήταν και λίγα τα πειράγματα σε κάθε μπλοκ ή καλή επίθεση.

Το σίγουρο είναι πως στην Εθνική έχουν καταλάβει όλοι πόσο σημαντική είναι η ευκαιρία που τους παρουσιάζεται στον αγώνα του Σαββάτου και είναι έτοιμοι να μην την πετάξουν στα σκουπίδια, όπως φάνηκε και στην σημερινή προπόνηση.

 

Τελευταία Νέα