Η κάρτα μέλους του Ιωνικού!

Gazzetta team
Η κάρτα μέλους του Ιωνικού!

bet365

Την βοήθεια του φίλαθλου κόσμου του Αγρινίου ζητάει το τμήμα βόλεϊ γυναικών του Ιωνικού που θα αγωνίζεται στην Α2 εθνική κατηγορία και καλεί σε ενίσχυση μέσω αγοράς της κάρτα μέλους!

Η κάρτα μέλους, που είναι ήδη στην κυκλοφορία και κοστίζει 20 ευρώ, προσφέρει το δικαίωμα εισόδου στους αγώνες πρωταθλήματος, κυπέλλου και φιλικών της γυναικείας ομάδας, όπως επίσης και στους αγώνες όλων των αναπτυξιακών πρωταθλημάτων όλων των αγωνιστικών τμημάτων βόλεϊ του συλλόγου.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του «Ιωνικός 80» η κάρτα μέλους: «Απευθύνεται σε όσους εμπιστεύονται τα παιδιά τους στην οικογένεια του Ιωνικού. Απευθύνεται σε όλους εκείνους τους φιλάθλους που θέλουν να βοηθήσουν ώστε να ανταποκριθεί και να αγωνιστεί με αξιοπρέπεια η ομάδα γυναικών στο πρωτάθλημα που περιλαμβάνει αποστολές από Θεσσαλονίκη έως Πάτρα και από Γιάννενα έως Κόρινθο, αλλά και στις αποστολές των αναπτυξιακών αγωνιστικών τμημάτων στα πρωταθλήματα της Δυτ. Ελλάδας.

Απευθύνεται σε όλους όσους αισθάνονται φίλαθλοι και θέλουν να υπάρχει το βόλεϊ στο Αγρίνιο που φέτος συμπληρώνει ενενήντα χρόνια παρουσία και δυναμώνει την αθλητική κουλτούρα της πόλης μας»!


 

PRE LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα