Στην Ελλάδα ο Γκονζάλες (vids)

Στην Ελλάδα ο Γκονζάλες (vids)

Φώτης Καρακούσης
Στην Ελλάδα ο Γκονζάλες (vids)

bet365

Οριστικά ο Χοσέ Λουίς Γκονζάλες θα είναι ο αντί Άλμπο στον Παναθηναϊκό, με τον Αργεντίνο διαγώνιο να βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα.

Από την πρώτη στιγμή που ξέσπασε το σκάνδαλο με τον βιασμό Φινλανδής από τους έξι αρχικά Κουβανούς (τόσοι είχαν κατηγορηθεί στην αρχή), στον Παναθηναϊκό άρχισαν την προσπάθεια προκειμένου να βρεθεί ο αντικαταστάτης του Ντάριελ Άλμπο που ήταν μέσα στους έξι κατηγορούμενους. Ο εκλεκτός ήταν ο Χοσέ Λουίς Γκονζάλες με τον Αργεντίνο που αγωνίστηκε με την χώρα του στους Ολυμπιακούς Αγώνες να το ανακοινώνει ο ίδιος μέσω facebook.

Ωστόσο στο «τριφύλλι» θέλησαν να κρατήσουν χαμηλούς τόνους, πιστεύοντας πως ο Άλμπο θα την γλίτωνε. Ο Άλμπο όντως ήταν ο μοναδικός παίκτης που δεν καταδικάστηκε έχοντας αθωωθεί μέρες πριν βγει η απόφαση φυλάκισης των τεσσάρων με πέντε χρόνια και του ενός με ενάμιση, ωστόσο ήταν δεδομένο πως δεν θα έπαιρνε την άδεια για να φύγει από την Κούβα.

Έτσι οι... πράσινοι ακολούθησαν την λογική κίνηση, φέρνοντας τον Γκονζάλες στην Ελλάδα με τον 32χρονο πρώην διαγώνιο του Εθνικού Αλεξανδρούπολης να επιστρέφει στην χώρα μας για λογαριασμό του Παναθηναϊκού.

Πλέον η μοναδική εκκρεμότητα στο... τριφύλλι ενδεχομένως να είναι αυτή του ακραίου. Και λέμε ενδεχομένως γιατί ναι μεν όντως έχει αποκτηθεί ο Μελγκαρέχο, ωστόσο όπως έχουμε γράψει και τις προηγούμενες ημέρες, ο νεαρός Κουβανός δεν είναι σίγουρο πως θα μπορέσει να έρθει στην Ελλάδα, από την στιγμή μάλιστα που η χώρα του αποφάσισε να αποσύρει τις Εθνικές ομάδες ανδρών-γυναικών από World League και Grand Prix αντίστοιχα. Αν όντως δεν καταφέρει να έρθει, τότε η ομάδα του Δημήτρη Ανδρεόπουλου θα πρέπει να βρει άλλον ακραίο και με τον χρόνο να πιέζει μόνο εύκολο δεν είναι κάτι τέτοιο.

Ποιος είναι ο Γκονζάλες

Ο Γκονζάλες ξεκίνησε την καριέρα του στην Αλιάνζα και μετά αγωνίστηκε σε Ροζάριο Σοντόρο, Μισιόνες και Μπελγκράνο. Στην Ευρώπη ήρθε για λογαριασμό Κυπριακών ομάδων και συγκεκριμένα των Διονύσου και ΑΕ Καραβά, πριν μεταγραφεί στον Εθνικό. Μετά την Αλεξανδρούπολη συνέχισε στην Τουρκία και την Τορούλ, μετά έπαιξε στα Αραβικά Εμιράτα, ενώ τα δύο τελευταία χρόνια ήταν στην Πολωνία και την Μπιέλσκο Μπιάλα.

Πρόκειται για μια εξαιρετική λύση καθώς φημίζεται τόσο για την επίθεσή του, όσο και για το σερβίς, ενώ στα συν του το ότι τα τελευταία χρόνια έχει σημαντικές παραστάσεις από σπουδαία πρωταθλήματα όπως το τουρκικό και το πολωνικό.

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα