Στρατιώτης της Εθνικής ο Φιλίποφ

Στρατιώτης της Εθνικής ο Φιλίποφ

Φώτης Καρακούσης
Στρατιώτης της Εθνικής ο Φιλίποφ

bet365

Ο πασαδόρος τους Ολυμπιακού ξεκαθάρισε πως δεν τίθεται θέμα αποχώρησης από την Εθνική και πως έφυγε από την προετοιμασία προκειμένου να μπορέσει να ξεπεράσει πιο γρήγορα το πρόβλημα με την μέση του.
Η αλήθεια είναι πως στο άκουσμα της αποχώρησης του Ντίμα Φιλίποφ από την Εθνική τα πρώτα σχόλια δεν ήταν και τα καλύτερα. Ωστόσο τα πράγματα δεν είναι έτσι, μιας και ο νεαρός πασαδόρος όχι απλά δεν είπε όχι στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, αλλά παραμένει πιστός στρατιώτης σε αυτό. Οι λόγοι της αποχώρησής του δεν είναι άλλοι από το ότι στην Θεσσαλονίκη δεν μπορεί να κάνει την κατάλληλη αποθεραπεία στο πρόβλημα με την μέση του.
Ο Ντίμα μόλις έφτασε στην συμπρωτεύουσα είδε πως ούτε η σωστή πισίνα υπήρξε, ούτε συνολικά όσα θα έπρεπε προκειμένου να ξεπεράσει όσο πιο γρήγορα το πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί για να μπει άμεσα στην Εθνική και να την βοηθήσει στα σημαντικά ματς των προκριματικών του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Για τον λόγο αυτό μίλησε με τον Μάριο Γκιούρδα και του είπε πως θα κατέβει Αθήνα να συνεχίσει το πρόγραμμα αποθεραπείας του και στην συνέχεια θα ενσωματωθεί στην Εθνική ξεκαθαρίζοντας για ακόμα μια φορά πως θέλει να βοηθήσει.
Μάλιστα πριν μιλήσει με τον Γκιούρδα επικοινώνησε και με τον Ολυμπιακό και αποφασίστηκε από κοινού να κατέβει Αθήνα για να μπορέσει να ξεπεράσει το πρόβλημα με την μέση του και στην συνέχεια να είναι έτοιμος να βοηθήσει την Εθνική στον μεγάλο φετινό της στόχο.
 

Τελευταία Νέα