Τα βρόντηξε και έφυγε ο Φιλίποφ

Τα βρόντηξε και έφυγε ο Φιλίποφ

Απρόσμενο πρόβλημα για την Εθνική με τον Ντίμα Φιλίποφ λίγες ώρες αφότου είχε ενσωματωθεί στην προετοιμασία να τα... βροντάει και να φεύγει χωρίς ο λόγος να γίνεται γνωστός.

Τα βρόντηξε και έφυγε ο Φιλίποφ

Και εκεί που η Εθνική προετοιμαζόταν για τα μεγάλα παιχνίδια των προκριματικών του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, έχοντας φυσικά ως στόχο την πρόκριση στα τελικά, μια αποχώρηση ήρθε να χαλάσει το κλίμα που υπήρξε. Αναφερόμαστε σε αυτή του Ντίμα Φιλίποφ με τον νεαρό πασαδόρο του Ολυμπιακού λίγες ώρες αφότου είχε ενσωματωθεί στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, να αποχωρεί από αυτό, χωρίς να γίνονται γνωστοί οι λόγοι αποχώρησής του.

Αναλυτικά η σχετική είδηση στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΟΠΕ έχει ως εξής: «Μία ημέρα μετά την ενσωμάτωση του στην αποστολή της Εθνικής ανδρών στην Θεσσαλονίκη, όπου συνεχίζεται η προετοιμασία του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος εν όψει της συμμετοχής του στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, ο Ντίμα Φιλίποφ απουσίαζε αδικαιολόγητα από την πρωινή προπόνηση της ομάδας.

Για την εξέλιξη αυτή ενημερώθηκε η διοίκηση της Ομοσπονδίας και το θέμα θα απασχολήσει το διοικητικό συμβούλιο στην επόμενη συνεδρίαση του».

Best of internet