Τα βρόντηξε και έφυγε ο Φιλίποφ

Φώτης Καρακούσης
Τα βρόντηξε και έφυγε ο Φιλίποφ

bet365

Απρόσμενο πρόβλημα για την Εθνική με τον Ντίμα Φιλίποφ λίγες ώρες αφότου είχε ενσωματωθεί στην προετοιμασία να τα... βροντάει και να φεύγει χωρίς ο λόγος να γίνεται γνωστός.

Και εκεί που η Εθνική προετοιμαζόταν για τα μεγάλα παιχνίδια των προκριματικών του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, έχοντας φυσικά ως στόχο την πρόκριση στα τελικά, μια αποχώρηση ήρθε να χαλάσει το κλίμα που υπήρξε. Αναφερόμαστε σε αυτή του Ντίμα Φιλίποφ με τον νεαρό πασαδόρο του Ολυμπιακού λίγες ώρες αφότου είχε ενσωματωθεί στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, να αποχωρεί από αυτό, χωρίς να γίνονται γνωστοί οι λόγοι αποχώρησής του.

Αναλυτικά η σχετική είδηση στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΟΠΕ έχει ως εξής: «Μία ημέρα μετά την ενσωμάτωση του στην αποστολή της Εθνικής ανδρών στην Θεσσαλονίκη, όπου συνεχίζεται η προετοιμασία του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος εν όψει της συμμετοχής του στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, ο Ντίμα Φιλίποφ απουσίαζε αδικαιολόγητα από την πρωινή προπόνηση της ομάδας.

Για την εξέλιξη αυτή ενημερώθηκε η διοίκηση της Ομοσπονδίας και το θέμα θα απασχολήσει το διοικητικό συμβούλιο στην επόμενη συνεδρίαση του».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα