Πόσο μας έλειψες ρε Καστίγιο! (vid&pics)

Φώτης Καρακούσης
Πόσο μας έλειψες ρε Καστίγιο! (vid&pics)

bet365

Ολυμπιακοί Αγώνες ήταν και πάνε. Η Κίνα πήρε το χρυσό στο βόλεϊ γυναικών, αλλά μια αθλήτρια έλειψε όσο καμία. Μιλάμε για την Μπρέντα Καστίγιο και στο βίντεο και τις φωτογραφίες θα δείτε τον λόγο...

Ναι η αλήθεια είναι πως τα περισσότερα φώτα έπεσαν επάνω στο ανδρικό τουρνουά βόλεϊ, ενώ και στο γυναικείο είχαμε σπουδαία ματς με την Κίνα να κατακτά το χρυσό μετάλλιο. Το Μαρακαναζίνιο γέμιζε σε όλα τα ματς με τον κόσμο να απολαμβάνει και θέαμα, αλλά και ωραίες, πολύ ωραίες αθλήτριες.

Στην δεύτερη περίπτωση όμως είχαμε και μια εξαιρετικά σημαντική απουσία. Από την στιγμή που ο Άγιος Δομίνικος δεν μπόρεσε να πάρει την πρόκριση για το Ρίο, όλοι οι... γνώστες του γυναικείου βόλεϊ στεναχωρήθηκαν γιατί ήξεραν πως θα λείψει η Μπρέντα Καστίγιο.

Η πανέμορφη λίμπερο στα 24 της εκτός από εξαιρετική παίκτρια και γιαυτό άλλωστε παίζει και στην Λοκομοτίβ Μπακού με ιδιαίτερα υψηλό συμβόλαιο, κάνει τους πάντες να την κοιτάζουν τόσο για το σώμα της, όσο και για την ομορφιά της συνολικά. Κρίμα, μεγάλο κρίμα για την συγκεκριμένη απουσία, αλλά αφού υπάρχει το youtube, αλλά και οι φωτογραφίες, ας θυμηθούμε τι χάσαμε με την ελπίδα ο Άγιος Δομίνικος να δίνει πάντα το... παρών σε όλες τις μεγάλες διοργανώσεις.

 

Τελευταία Νέα