Θέλει debate ο Μαυρομάτης

Gazzetta team
Θέλει debate ο Μαυρομάτης

bet365

Τρεις βδομάδες έμειναν για τις εκλογές στην ΕΟΠΕ και ο νυν πρόεδρος της Ομοσπονδίας Αχιλλέας Μαυρομάτης καλεί τους συνυποψήφιους του σε debate.

Η πρόταση του προέδρου της ΕΟΠΕ Αχιλλέα Μαυρομάτη έχει ως εξής: «Λιγότερες από τρεις εβδομάδες πριν από τις αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέας διοίκησης στην ΕΟΠΕ, παρακολουθώ με ανησυχία το ότι αντί για ουσιαστική συζήτηση για το άθλημα, ο δημόσιος διάλογος με ελάχιστες εξαιρέσεις περιλαμβάνει μόνο μεμονωμένες ανακοινώσεις στήριξης υποψηφίων χωρίς ουσιαστική επιχειρηματολογία και προσωπικές εναντίον μου επιθέσεις που ξεπερνούν συχνά τα όρια της συκοφάντησης.

Για τις τελευταίες έχω ήδη κινηθεί νομικά κατά των δύο ανώνυμων ιστολογίων που κατά κύριο λόγο τις παράγουν ή τις αναπαράγουν και προτίθεμαι να πράξω ανάλογα και σε περίπτωση επανάληψης τους στο μέλλον.

Παράλληλα αντιλαμβανόμενος την ευθύνη μου να διεξαχθεί με τον καλύτερο για το άθλημα τρόπο η εκλογική διαδικασία και αφού μέχρι σήμερα καμία προσπάθεια συναίνεσης δεν έχει τελεσφορήσει, δημιουργώντας συνθήκες που μόνο ζημιά μπορούν να προκαλέσουν στο άθλημα μας, καλώ τους επικεφαλής των συνδυασμών σε δημόσιο διάλογο υπό τη μορφή debate.

Με τον τρόπο αυτό θα δοθεί η δυνατότητα σε όλους τους υποψηφίους να εκθέσουν τις απόψεις τους επί των καίριων ζητημάτων που απασχολούν το ελληνικό βόλεϊ και στα σωματεία να σχηματίσουν πιο ολοκληρωμένη άποψη για τις θέσεις καθενός από εμάς και ελπίζω ότι μέχρι τα τέλη της επόμενης εβδομάδας και οι άλλοι υποψήφιοι θα απαντήσουν θετικά».

 

Τελευταία Νέα