Τέλος από την Ουκρανία ο Φιλίποφ

Gazzetta team
Τέλος από την Ουκρανία ο Φιλίποφ

bet365

Την παραίτησή του από την τεχνική ηγεσία της Ουκρανίας, υπέβαλε ο Γιούρι Φιλίποφ, αλλά και ο αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας.

Χαμός στην Εθνική Ουκρανίας μετά την παραίτηση του Γιούρι Φιλίποφ, κάτι που ενδιαφέρει την Ελλάδα, μιας και οι Ουκρανοί είναι αντίπαλοί μας στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος που γίνονται τον άλλο μήνα.

Ο Φιλίποφ, στις αρχές της εβδομάδας παρουσίασε το πλάνο του για την Εθνική ομάδα και έδειξε την δυσφορία του καθώς δεν είχε ενημερωθεί για το μπάτζετ που θα έχει. Αυτό έφερε την ορχή του προέδρου της Ομοσπονδίας, Μιχαήλ Μέλνικ, ο οποίος έγραψε στο facebook: «Κάποιοι νομίζουν ότι μπορούν να παίξουν το ρόλο του ‘αυτονομιστή’ μέσα στην ομοσπονδία, αλλά βρήκαν λάθος μέρος. Σύντομα θα υπάρξει νέος προπονητής, αυτός που θέλουμε εμείς».

Αυτό έφερε την αντίδραση του προέδρου της Λοκομοτίβ Χάρκοβο, ο οποίος μετά από συζήτηση που είχε μαζί του, γνωστοποίησε τις παραιτήσεις του ίδιου αλλά και του Φιλίποφ, ο οποίος ήταν και ο τεχνικός της Χάρκοβο. Αυτό έφερε και την διάλυση της ομάδας, οι παίκτες της οποίας πλέον αναζητούν τον επόμενο σταθμό της καριέρας τους.

 

Τελευταία Νέα