Και επίσημα υποψήφιος ο Καραμπέτσος

Gazzetta team
Και επίσημα υποψήφιος ο Καραμπέτσος

bet365

Έτοιμος να διεκδικήσει την προεδρία της ΕΟΠΕ είναι ο πρώην διαιτητής Γιώργος Καραμπέτσος όπως αναφέρει και σε ανακοίνωσή του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής: «Κάτι νέο και ξεχωριστό χρειάζεται το Βόλεϊ.
Κάτι που θα βάλει πιο ψηλά τον πήχη.
Κάτι που θα το ξανακάνει πρωτοπόρο ανάμεσα στα άλλα αθλήματα.
Που θα εμπνέει και θα συσπειρώνει.

Ακριβώς αυτός είναι και ο δικός μου στόχος, με την εμπειρία της πολυετούς μου ενασχόλησης από όλες τις βαθμίδες του αθλήματος.

Να αποτελέσω μαζί με τους συνεργάτες και φίλους μου την αφορμή για ενότητα και συσπείρωση, για δράση με όραμα και στόχο, για αλλαγή πορείας, έτσι ώστε να πάει ΤΟ ΒΟΛΕΪ ΜΠΡΟΣΤΑ.

Δεν σκοπεύουμε συνεπώς να διεκδικήσουμε την εκλογή μας στην ομοσπονδία για την καρέκλα και μόνο, δεν σκοπεύουμε να αποτελέσουμε σανίδα σωτηρίας ή να παίξουμε το ρόλο της γλάστρας για κάποιους υποψήφιους ναυαγούς παλαιών διοικήσεων ή οποιονδήποτε άλλο που «είδε φως και μπήκε» για να σωθεί, δεν σκοπεύουμε να δώσουμε άλλοθι σε μερικούς «παλαιούς» που θέλουν να κάνουν τους «καινούριους», μόνο και μόνο για να λιώνει η «καραμέλα» της ενότητας στη βιτρίνα του αθλήματος.

Ως εκ τούτου παρακαλούμε τους υγιείς και «ασθενείς» φίλους μας να μην μας χρησιμοποιούν οι μεν υγιείς ως συνεργάτες των «ασθενών», οι δε «ασθενείς» ως συνεργάτες των υγειών.

Ευελπιστούμε δε να μην γίνουμε… ανίκανοι ως υποψήφιοι του συνδυασμού που οραματίζεται να πάει ΤΟ ΒΟΛΕΪ ΜΠΡΟΣΤΑ, επειδή αρνηθήκαμε την συνεργασία των υγιών ή «ασθενών» υποψήφιων, για τους οποίους αρχικώς είμαστε γνώστες του αντικειμένου και πολύ ικανοί για συνυποψήφιοι των συνδυασμών τους και στην πορεία, αλλάξαμε.

Όσον αφορά κάποιους καλούς «φίλους», πράγματι την κυβίστηση την έκανα πάρα τα κιλά μου, από τον φόβο μου για να αποφύγω τον ρόλο της γλάστρας.

Για τον συνδυασμό ΤΟ ΒΟΛΕΪ ΜΠΡΟΣΤΑ,
Καραμπέτσος Γιώργος

 

Τελευταία Νέα