Επιστροφή για τον... στρατιώτη Φλώρο

Επιστροφή για τον... στρατιώτη Φλώρο

Επιστροφή για τον... στρατιώτη Φλώρο

Με τον Τάκη Φλώρο θα παλέψει για την πρόκριση στα τελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος η Εθνική Γυναικών, με τον έμπειρο προπονητή να επιστρέφει για 5η φορά στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.  

Αν αναφέρεις τις λέξεις γυναικείο βόλεϊ, το πρώτο όνομα που θα σου έρθει στο μυαλό είναι ο Τάκης Φλώρος. Ο έμπειρος προπονητής για 30 και πλέον χρόνια προσφέρει τις υπηρεσίες του στο άθλημα και κυρίως στις γυναίκες. Έχει καθίσει πολλές φορές στο πάγκο της Εθνικής και από σήμερα είναι και επίσημα ο αντικαταστάτης του Γιάννη Καλμαζίδη που είχε παραιτηθεί πριν λίγες βδομάδες.
Την απόφαση αυτή πήρε το ΔΣ της ΕΠΟ με την σχετική ανακοινωση να αναφέρει: «Νέος προπονητής στην Εθνική Γυναικών αναλαμβάνει ο Τάκης Φλώρος, ο οποίος για 5η φορά στην πολυετή καριέρα του θα έχει την ευθύνη της Εθνικής Γυναικών και θα οδηγήσει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.
Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθούν οι συνεργάτες του, αλλά και το πρόγραμμα προετοιμασίας της Εθνικής που θα αντιμετωπίσει σε φιλικές αναμετρήσεις την Εθνική Μαυροβουνίου».

Στόχος η πρόκριση στα τελικά

Το έργο του Τάκη Φλώρου είναι γνωστό στους περισσότερους που ασχολούνται με το άθλημα αυτό. Έχει καταφέρει να φέρει προκρίσεις σε τελικά Ευρωπαϊκού και Παγκόσμιου για την Εθνική Γυναικών, έχει βγάλει μεγάλα ταλέντα και πλέον καλείται να κάνει ακόμα ένα... θαύμα και να οδηγήσει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα στα τελικά. Αντίπαλοι της Εθνικής μας θα είναι οι Τσεχία, Σλοβενία και Λευκορωσία με τα δύο τουρνουά να διεξάγονται σε Τσεχία και Σλοβενία (16-18 και 23-25 /9).

Best of internet