Η Χριστίνα Βραχάλη παραδίδει... μαθήματα beach βόλεϊ (gTV)

Η Χριστίνα Βραχάλη παραδίδει... μαθήματα beach βόλεϊ (gTV)

Η Χριστίνα Βραχάλη συμμετείχε και μας παρουσιάζει το ετήσιο Celeb Beach Volley του W.I.N. Hellas, την εκδήλωση που σκοπό έχει την ευαισθητοποίηση του κοινού στον τομέα της πρόληψης και της αντιμετώπισης των φαινομένων της κακοποίησης των γυναικών.

Η Χριστίνα Βραχάλη παραδίδει... μαθήματα beach βόλεϊ (gTV)

Ολυμπιονίκες, αθλητές, δημοσιογράφοι, πρωταγωνιστές της μόδας και της showbiz, ένωσαν το ταλέντο τους στο πανέμορφο άθλημα του beach volley για να περάσουν ένα ηχηρό μήνυμα υπέρ των γυναικών.

Δημοφιλείς προσωπικότητες από το χώρο του αθλητισμού και της show biz «επιστρατεύτηκαν» στον Αγώνα του W.I.N. HELLAS για την ανάδειξη και  την αντιμετώπιση του προβλήματος σωματικής και ψυχολογικής βίας κατά των γυναικών.

Όλοι αποδέχθηκαν την πρόσκληση της project manager, Σαμάνθας Αποστολοπούλου κι έδωσαν το παρών: Πηγή Δεβετζή , Ι. Μελισσανίδης, Β. Χολέβας, Σ. Ψάρρας,  Κ. Φραγκολιάς, Ε. Χρήστου, Ζ. Αφρουδάκης, Ν. Βουρλιώτης, Χ. Βραχάλη, Λ. Παπακώστας, Ζ. Δημητράκου, Μ. Παπαδάκου, Ν. Βούκσεβιτς, Κ. Γκρέκας, Σ. Πασχάλη, Α. Ναθαναήλ,  Γ. Αφρουδάκης, Κ. Ευαγγελινού, Γ. Σπαλιάρας, Γ. Μανίκας, Κ. Πανταζή, Σ. Παπαδάκου, Ε. Γαλίφα, Π. Μεθενίτη. 

Μετά τη λήξη του αγώνα νικητές και ηττημένοι αντάλλαζαν συγχαρητήρια, αγκαλιές και «πειράγματα» σχετικά με την τεχνική τους κατάρτιση αλλά και την απόδοση τους, όμως στο τέλος όλοι μαζί έδωσαν το μήνυμα υπέρ των γυναικών!

Best of internet