Ανακοίνωσε Ανδρεάδη ο ΠΑΟΚ

Ανακοίνωσε Ανδρεάδη ο ΠΑΟΚ

Gazzetta team
Ανακοίνωσε Ανδρεάδη ο ΠΑΟΚ

bet365

Την απόκτηση του Ανδρέα Ανδρεάδη ανακοίνωσε ο ΠΑΟΚ για τη νέα σεζόν. «Στόχος η πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ», δήλωσε ο 34χρονος κεντρικός.

Παίκτης του ΠΑΟΚ για τη νέα σεζόν είναι ο Ανδρέας Ανδρεάδης. Ο «Δικέφαλος» του Βορρά ανακοίνωσε την απόκτηση του 34χρονου κεντρικού, ο οποίος ευχαρίστησε το ΤΑΠ και τον Γιάννη Καλμαζίδη, κάλεσε τον κόσμο να είναι δίπλα στην ομάδα και έθεσε ως στόχο την πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΤΑΠ ΠΑΟΚ

Το Τ.Α.Π. ΠΑΟΚ ανακοινώνει την μεταγραφή του 34χρονου διεθνή κεντρικού Ανδρέα Ανδρεάδη (ύψος 2,05μ.), για την αγωνιστική περίοδο 2016-17.

Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Δικεφάλου ανέφερε:

«Πρώτα από όλα θα ήθελα να ευχαριστήσω την διοίκηση του ΤΑΠ ΠΑΟΚ και τον προπονητή κ. Γιάννη Καλμαζίδη για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου. Όλες οι εγχώριες διοργανώσεις αποτελούν στόχο της ομάδας, καθώς επίσης και η πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, αν και θα έχουμε δύσκολο έργο.

Ο ΠΑΟΚ τα δυο τελευταία χρόνια πρωταγωνιστεί στην Ελλάδα και χαίρομαι ιδιαίτερα που φέτος θα είμαι μέλος της ομάδας. Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ δημιουργούν μια μοναδική ατμόσφαιρα, ειδικά στους μεγάλους αγώνες. Εμείς τους θέλουμε σε όλα τα παιχνίδια κοντά μας. Εύχομαι υγεία σε όλους και να μπορέσουμε να πετύχουμε τους στόχους μας».

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα