Πήρε και Ζουπάνη ο Ολυμπιακός

Πήρε και Ζουπάνη ο Ολυμπιακός

Πήρε και Ζουπάνη ο Ολυμπιακός

Στην απόκτηση του Νίκου Ζουπάνη προχώρησε ο Ολυμπιακός με τους Πειραιώτες να παίρνουν τον πρωταθλητή του μπιτς βόλεϊ που μπορεί να αγωνιστεί και ως διαγώνιος, αλλά και ως ακραίος.

Μεταγραφών συνέχεια στον Ολυμπιακό με τους Πειραιώτες να αποκτούν τον 27χρονο Νίκο Ζουπάνη, που τα τελευταία χρόνια είναι πρωταθλητής στο μπιτς βόλεϊ και αποτελεί με τον Κοτσιλιάνο την Εθνική ομάδα. Ο Ζουπάνης μπορεί να αγωνιστεί και ως διαγώνιος, αλλά και ως κεντρικός.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση έχει ως εξής: «Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π.-Τ.Α.Α., ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Νίκο Ζουπάνη.

Ο Νίκος Ζουπάνης είναι γεννημένος στις 18 Μαρτίου 1989, έχει ύψος 2,02 και αγωνίζεται στη θέση του διαγώνιου».

«Πρόκληση για μένα να παίξω στον Ολυμπιακό»

Στις πρώτες του δηλώσεις ως αθλητής του Ολυμπιακού, ο Νίκος Ζουπάνης τόνισε στο osfp.gr τα εξής: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος που μου δίνεται η δυνατότητα να αγωνιστώ σε ένα μεγάλο και καλά οργανωμένο σύλλογο όπως είναι ο Ολυμπιακός. Οι στόχοι είναι πολύ υψηλοί και αφορούν την κατάκτηση όλων των διοργανώσεων που θα συμμετάσχουμε. Για μένα είναι μια πρόκληση να αγωνιστώ σε αυτό το επίπεδο στο volley σάλας και θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου ώστε να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της».

Best of internet