Στην Γερμανία ο Δαλακούρας

Φώτης Καρακούσης
Στην Γερμανία ο Δαλακούρας

bet365

Στην Μπουντεσλίγκα και την CV Mitteldeutshland θα συνεχίσει την καριέρα του ο Κωνσταντίνος Δαλακούρας, όπου και θα έχει αντίπαλο τον Θανάση Πρωτοψάλτη.

Τα... φτερά του για το εξωτερικό και συγκεκριμένα την Μπουντεσλίγκα άνοιξε ο Κωνσταντίνος Δαλακούρας. Ο ακραίος του Εθνικού Αλεξανδρούπολης θα συνεχίσει την καριέρα του στην CV Mitteldeutshland και θα έχει ως αντίπαλο τον Θανάση Πρωτοψάλτη που θα αγωνίζεται στην Φριντρισχάφεν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της νέας του ομάδας έχει ως εξής: «Μετά τον Artur Augustyn οι «Πειρατές» ανακοίνωσαν σήμερα τη δεύτερη μεταγραφή τους. Ο Κωνσταντίνος Δαλακούρας από τον Ιούλιο θα είναι παίκτης της ομάδας.

Τα τελευταία οκτώ χρόνια ο Κωνσταντίνος Δαλακούρας έπαιξε στη γενέτειρά του και στην πρώτη κατηγορία της Ελλάδας με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης. Ο 26χρονος άσος κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου συγκέντρωσε πολύ εμπειρία, ενώ στο ελληνικό πρωτάθλημα βρέθηκε με την ομάδα του στους τελικούς το 2014, το 2015 έφτασε στον τελικό του Κυπέλλου και τις δύο τελευταίες σεζόν στα προημιτελικά του Challenge Cup.

Τη νέα σεζόν o Δαλακούρας θα παίζει στη θέση του Ramon Martinez Gion ο οποίος δεν είναι πλέον παίκτης της ομάδας».

 

Τελευταία Νέα