Πρώτη... πρόωρη γνωριμία Πρωτοψάλτη-Χέινεν!

Gazzetta team
Πρώτη... πρόωρη γνωριμία Πρωτοψάλτη-Χέινεν!

bet365

Την πρώτη τους γνωριμία από κοντά –αφού τηλεφωνικά είχαν μιλήσει- είχε ο διεθνής ακραίος, Θανάσης Πρωτοψάλτης με το νέο του προπονητή στη Φριντρισχάφεν και Ομοσπονδιακό τεχνικό της «οικοδέσποινας» του Final-4 Γερμανίας, Βιτάλ Χέινεν.

Λίγο πριν αναχωρήσει η Εθνική από το ξενοδοχείο, όπου διαμένουν και οι τέσσερις αποστολές, ο Χέινεν αναζήτησε στο λόμπι τον Θανάση Πρωτοψάλτη λέγοντάς του με θαυμασμό: «εσύ είσαι λοιπόν»!

Ο Χέινεν τον πήρε για λίγα λεπτά και είχαν την πρώτη τους συζήτηση ενώ όταν επέστρεψαν ο κόουτς είχε μονο καλά λόγια για τον Έλληνα άσο: «Μου πήρε μόλις 5 δευτερόλεπτα για να πω ότι τον θέλω στην ομάδα μου. Είδα μια στιγμή από ένα παιχνίδι της Ναρμπόν και αναφώνησα τον θέλω παίκτη μου. Είναι ίσως αυτό που λέμε προαίσθημα. Ωστόσο, τίποτα δεν θα είναι εύκολο. Θα δουλέψουμε πολύ».

Παράλληλα, ο Ομοσπονδιακός τεχνικός της Γερμανίας είχε εγκάρδιο χαιρετισμό τόσο με τον Ομοσπονδιακό μας, Σωτήρη Δρίκο όσο και με τον τιμ μάνατζερ, Μάριο Γκιούρδα τον οποίο θυμήθηκε αμέσως καθώς πάρα πολλές φορές στο παρελθόν είχαν βρεθεί αντίπαλοι σε διεθνείς αγώνες.

Φεύγοντας πάντως είπε: «Αυτά στη Φριντρισχάφεν γιατί εδώ θα χρειαστεί να σας κερδίσουμε»!

 

Τελευταία Νέα