Ενίσχυση με Παπαδόπουλο ο ΠΑΟΚ

Ενίσχυση με Παπαδόπουλο ο ΠΑΟΚ

Φώτης Καρακούσης
Ενίσχυση με Παπαδόπουλο ο ΠΑΟΚ

bet365

Τον βασικό ακραίο του Φοίνικα Παναγιώτη Παπαδόπουλο απέκτησε ο ΠΑΟΚ ενισχύοντας ακόμα περισσότερα τα άκρα του.

Οι μεταγραφικές κινήσεις του ΠΑΟΚ συνεχίζονται με τον «δικέφαλο του βορρά» να κάνει δικό του και τον βασικό ακραίο του Φοίνικα Σύρου Παναγιώτη Παπαδόπουλο. Μια κίνηση που δυναμώνει ακόμα περισσότερο τους «ασπρόμαυρους» στα άκρα και ενδεχομένως να αλλάζει και την φιλοσοφία ως προς το ρόστερ.

Λέμε ενδεχομένως γιατί οι Θεσσαλονικείς θέλουν ξένο ακραίο, ωστόσο από την στιγμή που ο Νίκος Σμαραγδής δεν έχει συμφωνήσει, υπάρχει πιθανότητα να πάνε σε ξένο κεντρικό, κάτι που αν γίνει βέβαια θα θέλει την απόκτηση και ενός ακόμα Έλληνα ακραίου, προκειμένου η ομάδα να παλέψει για το τρία στα τρία.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση έχει ως εξής: «Η διοίκηση του Τ.Α.Π. ΠΑΟΚ και ο Παναγιώτης Παπαδόπουλος συμφώνησαν την συνεργασία τους για τα επόμενα δυο χρόνια.

Ο Παναγιώτης Παπαδόπουλος (ύψος 1.98μ.) είναι γεννημένος το 1992 και αγωνίζεται στη θέση του ακραίου. Από το 2010 μέχρι το 2012 φόρεσε τη φανέλα της Ε.Α. Πατρών, τη διετία 2012-2014 αγωνίστηκε στην ομάδα του Παμβοχαϊκού, ενώ από το 2014 αγωνιζόταν στον Φοίνικα Σύρου».

«Να καλύψω τις προσδοκίες που έχουν από εμένα»

Για την νέα σελίδα στην καριέρα του, ο Παναγιώτης Παπαδόπουλος ανέφερε: «Χάρηκα ιδιαίτερα διότι εδώ και κάποιο χρονικό διάστημα η διοίκηση του ΠΑΟΚ και ο προπονητής κ. Γιάννης Καλμαζίδης, έδειξαν το ενδιαφέρον τους προς το πρόσωπό μου και τους ευχαριστώ για αυτό. Με τη σειρά μου θα ήθελα να καλύψω στο απόλυτο τις προσδοκίες που έχουν από έμενα, βοηθώντας την ομάδα να εκπληρώσει όλους τους στόχους της.

Νοιώθω απόλυτα ικανοποιημένος για την επιλογή μου άλλα συγχρόνως περίεργα, σκεπτόμενος ότι πριν δυο μήνες ο ΠΑΟΚ ήταν ο αντίπαλος στον τελικό του πρωταθλήματος.

Ο κάθε αθλητής νοιώθει την μαγεία που δημιουργεί ο κόσμος στο παλατάκι. Θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις ώστε η ομάδα να μοιράσει χαρά για ακόμη μια χρονιά.

Οφείλω και θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους του Φοίνικα Σύρου, και συγκεκριμένα τον κ. Νικολούζο του οποίου και ήμουν προσωπική επιλογή, για τη μέγιστη βοήθειά τους ώστε να εξελιχθώ αγωνιστικά τα προηγούμενα δυο χρόνια. Οι στιγμές που έζησα στο νησί θα είναι πάντα στην καρδία μου».

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα