Στην Ηλιούπολη η Κις

Gazzetta team
Στην Ηλιούπολη η Κις

bet365

Σημαντική μεταγραφική ενίσχυση για την Ηλιούπολη η οποία απέκτησε την Κάταλιν Κις ενισχύοντας σε μεγάλο βαθμό το ρόστερ της.

Επιστροφή στην Ελλάδα για την Κάταλιν Κις, με την Ηλιούπολη να αποσπά το οκ και να κάνει δική της την Ουγγαρέζα διαγώνιο που παίζει και ως ακραία. Η Κις στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στην χώρα μας και στους Ηρακλή Κηφισιάς, Κτησιφώντας Παιανίας, Πανιώνιο, ΑΕΚ και Ολυμπιακό, κατακτώντας τίτλους, ενώ πέρσι αγωνιζόταν στην Κύπρο και τον Απόλλωνα παίρνοντας το πρωτάθλημα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής: «Σε μια σπουδαία μεταγραφή προχώρησε ο Γ.Σ.Ηλιούπολης, πρόκειται για την έμπειρη ουγγαρέζα αθλήτρια Κις Κάταλιν. Οι δύο πλευρές συμφώνησαν σήμερα στα γραφεία του συλλόγου και η Κάταλιν θα στελεχώνει την ομάδα μας την νέα αγωνιστική σεζόν.

Η Κις που είναι παντρεμένη με Έλληνα βρίσκεται στη χώρα μας από το 2005 έχοντας αγωνιστεί στον Ηρακλή Κηφισιάς, Κτησιφώντα Παιανίας, Πανιώνιο, ΑΕΚ και Ολυμπιακό, ενώ την τελευταία χρόνια ήταν στην κύπρια ομάδα του Απόλλωνα Λεμεσού όπου κατέκτησε και το πρωτάθλημα.

Η 37χρονη Κις αγωνίζεται στην θέση της διαγωνίου – ακραίας και έχει ύψος 1.86. Έχει κατακτήσει 4 πρωταθλήματα και 4 κύπελλα Ουγγαρίας, 2 πρωταθλήματα Ελλάδας, 1 σούπερ καπ Ελλάδας, 1 κύπελλο Ελλάδας και 1 πρωτάθλημα Κύπρου.

Καλωσορίζουμε την Κάταλιν στην ομάδα μας και ευχόμαστε ένα καλό και υγιές πρωτάθλημα με κάθε προσωπική και ομαδική επιτυχία».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

VOLLEY LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα