Oι προοπτικές του ελληνικού βόλεϊ και τα συγχαρητήρια

Gazzetta team
Oι προοπτικές του ελληνικού βόλεϊ και τα συγχαρητήρια

bet365

Ανάμεσα στους θεατές που παρακολούθησαν τον τελευταίο αγώνα της Εθνικής γυναικών στο 2ο τουρνουά του Ευρωπαϊκού Λιγκ που φιλοξενήθηκε στο κλειστό της Μεγαλόπολης ήταν και ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού Ιούλιος Συναδινός.

Ο κ. Συναδινός παρακολούθησε τον αγώνα με την Ουγγαρία μαζί με τον πρόεδρο της ΕΟΠΕ Αχιλλέα Μαυρομάτη και τον Δήμαρχο Μεγαλόπολης Διονύση Παπαδόπουλο, ενώ με το τελευταίο σφύριγμα βρέθηκε στον αγωνιστικό χώρο όπου συνεχάρη τις αθλήτριες της Εθνικής και το τεχνικό τιμ για τη νίκη και την συνολικότερη παρουσία τους μέχρι τώρα στη διοργάνωση.

Μιλώντας στο www.volleyball.gr ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού δεν έκρυψε την ικανοποίηση του για την εικόνα του γηπέδου και το γεγονός ότι πολλά μικρά παιδιά βρέθηκαν στο γήπεδο, ενώ εξέφρασε και την αισιοδοξία του για το μέλλον του ελληνικού βόλεϊ.

Synadinos3


«Ήταν μια πολύ ωραία εικόνα σε μια περιφερειακή πόλη τη χώρας που φιλοξένησε μια σημαντική διοργάνωση. Είναι ένα σημείο αναφοράς το κλειστό γυμναστήριο εδώ, αφού ο Δήμος Μεγαλόπολης απ’ όσο γνωρίζω αγκαλιάζει τέτοιες διοργανώσεις και είναι σημαντικό ότι μαζεύτηκαν πάρα πολλά παιδιά.
Η νεολαία που ζει στην περιφέρεια θέλει να βλέπει τέτοιες διοργανώσεις και να απολαμβάνει τα εθνικές ομάδες όπως σήμερα τα κορίτσια», είπε αρχικά ο κ. Συναδινός και συμπλήρωσε:

«Η λύση είναι η αποκέντρωση ώστε όλη η νεολαία της χώρας να μπορεί να βλέπει και να παίρνει τα ευεργετήματα από τέτοιου είδους διοργανώσεις. Είναι κίνητρο για να ασχοληθούνε με τον αθλητισμό, να βρεθούν στο τοπικό σωματείο κι είναι καλύτερο πάντα να το βλέπεις από κοντά κι όχι από την τηλεόραση.

Τέλος αναφερόμενος στην Εθνική γυναικών αλλά και το ελληνικό βόλεϊ γενικότερα σημείωσε:

«Η ομάδα είναι σε ανοδική πορεία, αν και υπάρχουν ειδικότεροι από μένα για να το κρίνουν αυτό, άλλα έχει όλο το μέλλον μπροστά της για ανέβει επίπεδο. Νομίζω ότι το βόλεϊ στην Ελλάδα γενικά έχει μέλλον. Έχει βέβαια και τα προβλήματα του, όπως όλα τα αθλήματα, ειδικά σε τέτοιες δύσκολες συνθήκες, αλλά γίνεται μια καλή προσπάθεια και πιστεύω ότι οι προοπτικές είναι καλές. Όλοι μαζί πρέπει να στηρίξουμε την υποδομή, την ανάπτυξη και νομίζω ότι είναι ευοίωνες οι συνθήκες για την πρόοδο του ελληνικού βόλεϊ»

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ Αχιλλέας Μαυρομάτης τόνισε:
«Θέλω να ευχαριστήσω πρώτα απ’ όλα το προπονητικό τιμ και όλα τα κορίτσια της Εθνικής ομάδας για την προσπάθεια και τα αποτελέσματα που έφεραν και τα οποία είναι προϊόν της δουλειάς που έχουν κάνει.

Επίσης θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Δήμο Μεγαλόπολης, στο Δήμο Γορτυνίας και στη ΔΕΗ για τη στήριξη που μας παρείχαν, αλλά και στον κόσμο της περιοχής που έχει αγκαλιάσει την Εθνική Γυναικών.

Είναι πολύ σημαντικό σ’ αυτές τις δύσκολες εποχές να εισπράττει η Εθνική ομάδα αγάπη και στήριξη και είμαστε σίγουροι ότι αυτή η προσπάθεια θα δικαιωθεί».

Synadinos2

 

Τελευταία Νέα