Από αιχμές μπράβο σε ΕΟΠΕ ο Κοντονής

Από αιχμές μπράβο σε ΕΟΠΕ ο Κοντονής

Σε μπράβο για την οικονομική εξυγίανση που επιχειρείται μετατράπηκαν οι αιχμές της ΓΓΑ, με τον Υφυπουργό Αθλητισμού Σταύρο Κοντονή να συγχαίρει τον πρόεδρο της ΕΟΠΕ Αχιλλέα Μαυρομάτη για την προσπάθεια που καταβάλει στην Ομοσπονδία.

Από αιχμές μπράβο σε ΕΟΠΕ ο Κοντονής

Όχι απλά έληξε το θέμα που υπήρξε με την στάση εργασίας των εργαζομένων στην ΕΟΠΕ και τις ανακοινώσεις ανάμεσα στην Ομοσπονδία και την ΓΓΑ, αλλά όπως φάνηκε και από την σημερινή συνάντηση του Υφυπουργού Αθλητισμού Σταύρου Κοντονή με τον πρόεδρο της ΕΟΠΕ Αχιλλέα Μαυρομάτη, κερδισμένη βγαίνει η Ομοσπονδία.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Η ΕΟΠΕ εξέδωσε ανακοίνωση συμπαράστασης στους εργαζομένους της για την στάση εργασίας που έκαναν, κάνοντας λόγο για πολλά και σημαντικά προβλήματα που υπάρχουν. Η ΓΓΑ αντέδρασε εξαιρετικά δυναμικά και επιτέθηκε στην Ομοσπονδία κάνοντας λόγο για πτωχευτική εικόνα.

Στην ΕΟΠΕ παρότι δυσανασχέτησαν για την αντίδραση αυτή, αντί να περάσουν εκ νέου στην επίθεση ή καλύτερα στην αντεπίθεση, ζήτησαν να γίνει συνάντηση με τον Υφυπουργό. Κοντονής και Μαυρομάτης τα είπαν, με τον δεύτερο να δείχνει στον πρώτο τις προσπάθειες που έχουν γίνει προκειμένου να κλείσει η ψαλίδα. Προσπάθειες που επικροτήθηκαν κάτι που φαίνεται και από την σχετική ανακοίνωση του Υφυπουργείου Αθλητισμού και η οποία έχει ως εξής: «Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Σταύρος Κοντονής δέχθηκε σήμερα στο γραφείο του το προεδρείο της ΕΟΠΕ με επικεφαλής τον πρόεδρο κ. Αχιλλέα Μαυρομμάτη.

Οι ιθύνοντες του ελληνικού βόλεϊ παρουσίασαν στον Υφυπουργό το πλαίσιο της σκληρής προσπάθειας οικονομικής εξυγίανσης που υλοποιούν στην Ομοσπονδία από ετών και του οποίου τα πρώτα αποτελέσματα είναι ήδη ορατά, δεδομένου ότι σε διάστημα έξι ετών το συνολικό άνοιγμα της Ομοσπονδίας έχει μειωθεί κατά 6 εκ. ευρώ.

Ο κ. Μαυρομάτης παρουσίασε το εν εξελίξει αγωνιστικό και οικονομικό πρόγραμμα της Ομοσπονδίας και ενημέρωσε τον κ. Κοντονή για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το άθλημα.

Από την πλευρά του ο Υφυπουργός συνεχάρη τη διοίκηση της Ομοσπονδίας για τις προσπάθειές της κι εξέφρασε την αμέριστη συμπαράσταση της Πολιτείας στο άθλημα και στο έργο που επιτελείται».

Best of internet