Τα λένε Κοντονής, Μαυρομάτης την Πέμπτη

Τα λένε Κοντονής, Μαυρομάτης την Πέμπτη

bet365

Με θέληση να πέσουν οι τόνοι που ανέβηκαν ιδιαίτερα μετά και την ανακοίνωση της ΓΓΑ, ο Υφυπουργός Αθλητισμού Σταύρος Κοντονής και ο Πρόεδρος της ΕΟΠΕ Αχιλλέας Μαυρομάτης θα συναντηθούν την προσεχή Πέμπτη.

Τους τόνους που ανέβηκαν σε μεγάλο βαθμό μετά και την ανακοίνωση της ΓΓΑ θέλουν να ρίξουν Πολιτεία και ΕΟΠΕ. Συγκεκριμένα τις τελευταίες ημέρες υπήρξε η ανακοίνωση-συμπαράσταση της Ομοσπονδίας στην απεργία των εργαζομένων της λόγω οφειλών. Η συνέχεια που δόθηκε από Γενική Γραμματεία Αθλητισμού ήταν πολύ πιο έντονη, καθώς με δική της ανακοίνωση επιτέθηκε στην ΕΟΠΕ.

Και μπορεί η αλήθεια είναι να υπήρξε δυσαρέσκεια για όσα γράφτηκαν, ωστόσο το σημαντικό είναι να βρεθεί λύση. Και γι' αυτό, για να βρεθεί δηλαδή λύση, την ερχόμενη Πέμπτη θα υπάρξει συνάντηση ανάμεσα στον Υφυπουργό Αθλητισμού Σταύρο Κοντονή και τον Πρόεδρο της ΕΟΠΕ Αχιλλέα Μαυρομάτη. Μια συνάντηση στην οποία ο στόχος είναι όπως αναφέραμε να πέσουν οι τόνοι και να μην διαταραχθούν οι σχέσεις των δύο πλευρών.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα