Σε Πολωνία ή Γερμανία ο Χιμένες

Σε Πολωνία ή Γερμανία ο Χιμένες

Σε Πολωνία ή Γερμανία ο Χιμένες

Στην Πολωνία ή την Γερμανία θα συνεχίσει την καριέρα του ο Χαβιέ Χιμένες, αφήνοντας την Ελλάδα μετά από δύο συνεχόμενες κατακτήσει πρωταθλημάτων με τον ΠΑΟΚ.

Πριν δύο χρόνια ήρθε στην χώρα μας για λογαριασμό του ΠΑΟΚ, γράφοντας ιστορία καθώς έγινε ο πρώτος εν ενεργεία διεθνής Κουβανός που φεύγει με την συγκατάθεση της χώρας του για το εξωτρικό και με το καλημέρα κέρδισε τους φίλους του «δικεφάλου» με το γεμάτο ενθουσιασμό και πάθος παιχνίδι του.

Με τους Θεσσαλονικείς κατάφερε να κατακτήσει δύο πρωταθλήματα και ένα Κύπελλο, όντας από τα βασικά γρανάζια της... μηχανής του Γιάννη Καλμαζίδη. Ο λόγος για τον Κουβανό Χαβιέ Χιμένες ο οποίος όπως όλα δείχνουν όχι απλά δεν θα συνεχίσει στον ΠΑΟΚ, κάτι που ήταν δεδομένο, αλλά ούτε στην χώρα μας με την Γερμανία ή την Πολωνία να είναι ο νέος του σταθμός.

Ο 25χρονος Κουβανός ακραίος μόλις έγινε γνωστό πως δεν θα συνεχίσει στον «δικέφαλο» μπήκε στο μικροσκόπιο και του Ολυμπιακού, με τους Πειραιώτες ωστόσο να δίνουν περισσότερο βάρος στο κέντρο αποκτώντας δύο ξένους κεντρικούς και μαζί με τους Τσούπκοβιτς και Αγκάμεζ να κλείνουν τις θέσεις των ξένων.

Best of internet