Επιστροφή Δαρίδη στον Παναθηναϊκό

Επιστροφή Δαρίδη στον Παναθηναϊκό

Επιστροφή Δαρίδη στον Παναθηναϊκό

bet365

Την απόκτηση του Θεολόγου Δαρίδη ανακοίνωσε ο Παναθηναϊκός με τον 25χρονο λίμπερο να επιστρέφει στους «πράσινους».

Την δεύτερη μεταγραφική του κίνηση μετά την απόκτηση του Σέρβου Λάζαρ Τσίροβιτς πραγματοποίησε ο Παναθηναϊκός. Οι «πράσινοι» ήρθαν σε συμφωνία με τον Θεολόγο Δαρίδη, με τον 25χρονο λίμπερο να επιστρέφει στο τριφύλλι». Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση έχει ως εξής: «Ο Παναθηναϊκός Α.Ο. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Θεολόγο Δαρίδη.

Ο νεοαποκτηθείς λίμπερο έχει ύψος 1.77μ. και γεννήθηκε στις 18-07-1991 στην Ορεστιάδα, ενώ είχε αγωνιστεί στο Τριφύλλι τη σεζόν 2011-12.

Η επαγγελματική του διαδρομή:

2015-16: Μ.Γ.Σ. Εθνικός Αλεξανδρούπολης

2014-15: Μ.Γ.Σ. Εθνικός Αλεξανδρούπολης

2013-14: Μ.Γ.Σ. Εθνικός Αλεξανδρούπολης

2012-13: ΑΟΝΣ Μίλων

2011-12: Παναθηναϊκός Α.Ο.

2010-11: ΑΟΝΣ Μίλων

2009-10: Α.Ο. Φοίνικας Σύρου

2008-09: Ορεστιάδα

2007-08: Ορεστιάδα

«Χαρούμενος που επιστρέφω στην οικογένεια του Παναθηναϊκού»

Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Παναθηναϊκού Α.Ο., ο Θεολόγος Δαρίδης τόνισε στο paovolleyball.gr:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω σε μία τόσο μεγάλη ομάδα και στην οικογένεια του Παναθηναϊκού Α.Ο. Δε χρειάστηκε να το σκεφτώ καθόλου και αποδέχτηκα με μεγάλη ικανοποίηση την πρόταση του Συλλόγου για συνεργασία. Γνωρίζουμε όλοι ποιους στόχους πρέπει να έχει μια ομάδα του μεγέθους του Παναθηναϊκού και από την πρώτη ημέρα οφείλουμε να κάνουμε ό,τι καλύτερο για να τους πετύχουμε. Σε ό,τι αφορά τον κόσμο της ομάδας, είχα ζήσει και την προηγούμενη φορά που αγωνίστηκα στο Σύλλογο πόσο κοντά βρίσκεται στην ομάδα και την ατμόσφαιρα που δημιουργεί μέσα στο γήπεδο και μακάρι να είναι και φέτος στο πλευρό μας διότι τον χρειαζόμαστε για να οδηγήσουμε όλοι μαζί τον Παναθηναϊκό όσο πιο ψηλά γίνεται».

Παράλληλα, ο Παναθηναϊκός Α.Ο. ευχαριστεί θερμά τους Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη και Αλέξανδρο Μπούρα, για τη συνεργασία και τους εύχεται καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας τους. Τόσο η αγωνιστική, όσο και η εξωαγωνιστική προσφορά τους στην ομάδα ήταν ανεκτίμητη και αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα