Τσούπκοβιτς: «Τιμή μου να παίξω στον Ολυμπιακό»

Τσούπκοβιτς: «Τιμή μου να παίξω στον Ολυμπιακό»

Τσούπκοβιτς: «Τιμή μου να παίξω στον Ολυμπιακό»

Με τα καλύτερα λόγια για τον Ολυμπιακό μίλησε ο νεοαποκτηθείς Σέρβος ακραίος Κονσταντίν Τσούπκοβιτς, τονίζοντας πως είναι τιμή του που θα παίξει στους «ερυθρόλευκους».

Ψηλά τον πήχη έβαλε στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Ολυμπιακού ο Κονσταντίν Τσούπκοβιτς, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως στόχος της ερχόμενη χρονιά είναι να κερδίσουν οι Πειραιώτες τα πάντα. Ο Σέρβος επίσης μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τους «ερυθρόλευκους» επισημαίνοντας πως είναι τιμή του που βρίσκεται στην συγκεκριμένη ομάδα.

Αναλυτικά μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του Ερασιτέχνη ο Τσούπκοβιτς τόνισε: «Πρώτα από όλα είναι τιμή να παίξω με τα φανέλα του Ολυμπιακού και να αγωνιστώ για αυτόν τον σύλλογο. Όλοι γνωρίζουν την σύνδεση μεταξύ Ελλάδας και Σερβίας και φυσικά την ισχυρή αδελφοποίηση του Ολυμπιακού με τον Ερυθρό Αστέρα που τους ενώνουν πολλά κοινά εκτός από τα χρώματα, το κόκκινο και το άσπρο. Το γεγονός ότι θα υπερασπίζομαι αυτά τα χρώματα έχει μεγάλο νόημα για εμένα. Περιμένω τη νέα χρονιά να κερδίσουμε τα πάντα. Για αυτό έρχομαι στον Ολυμπιακό για να επανέλθει ο σύλλογος εκεί που ανήκει, στην κορυφή, διεκδικώντας όλους τους τίτλους σε Ελλάδα και Ευρώπη. Ελπίζω ότι θα κάνουμε καλή σεζόν και ανυπομονώ να παίξω μπροστά στους οπαδούς του Ολυμπιακού».

Best of internet