Aνακοίνωσε τον ανυπόμονο Τσίροβιτς ο Παναθηναϊκός (vids)

Gazzetta team
Aνακοίνωσε τον ανυπόμονο Τσίροβιτς ο Παναθηναϊκός (vids)

bet365

Την απόκτηση του 26χρονου Σέρβου ακραίου, Λαζάρ Τσίροβιτς ανακοίνωσε ο Παναθηναϊκός ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου...

Την ενίσχυσή του ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, ξεκίνησε ο Παναθηναϊκός. Οι «πράσινοι» την Τετάρτη προχώρησαν στην απόκτηση του Λαζάρ Τσίροβιτς που υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για 1 χρόνο και αγωνίζεται ως ακραίος.

Ο 28χρονος διεθνής Σέρβος ακραίος γεννήθηκε στις 26/2/1992 στην πόλη Kragujevac της Σερβίας, έχει ύψος 2.00μ και ζυγίζει 75 κιλά, ενώ κατά το παρελθόν έχει αγωνιστεί στις εξής ομάδες...

2007-2014: Radnicki Kragujevac

2014-2015: Budvanska Rivijera

2015-2016: Afyon Belediyespor

Κατά τη διάρκεια της μέχρι τώρα καριέρας του έχει κατακτήσει 4 πρωταθλήματα και 2 κύπελλα, με σταθερή παρουσία σε όλες τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις (Champions league, CEV cup, Challenge cup).

Στις πρώτες του δηλώσεις, παρουσιάστηκε ιδιαίτερα ανυπόμονος για να φορέσει την φανέλα του «τριφυλλιού»: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στον Παναθηναϊκό και ανυπομονώ να αγωνιστώ με τη φανέλα της ομάδας. Είναι μεγάλη τιμή για κάθε αθλητή να αποτελεί μέλος αυτού του Συλλόγου και ταυτόχρονα ιδανική ευκαιρία για την καριέρα του. Γνωρίζω τα πάντα για το Σύλλογο και για τους οπαδούς της ομάδας, που βρίσκονται πάντα δίπλα της και τη στηρίζουν. Ελπίζω να έχουμε μία πολύ επιτυχημένη χρονιά».

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα