Πήρε Σακόγλου, κράτησε Τακουρίδη

Πήρε Σακόγλου, κράτησε Τακουρίδη

Πήρε Σακόγλου, κράτησε Τακουρίδη

bet365

Διπλή κίνηση για τον ΠΑΟΚ με τους «ασπρόμαυρους» να ανακοινώνουν την απόκτηση του Χάρη Σακόγλου, αλλά και την ανανέωση του Γιάννη Τακουρίδη. Για Έλληνες μπλοκέρ και δύο ξένους ακραίους οι Θεσσαλονικείς.

Μια απόκτηση και μια ανανέωση για τον ΠΑΟΚ που συνεχίζει τις κινήσεις του. Οι Θεσσαλονικείς έκλεισαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την θέση του διαγώνιου, καθώς μετά τον Γκόμεζ που προορίζεται για βασικός, απέκτησαν τον Χάρη Σακόγλου, μια αξιόπιστη λύση για δεύτερος που αναμένεται να δώσει λύσεις και ως πρώτος.

Επίσης θα συνεχίσουν την συνεργασία με τον Γιάννη Τακουρίδη, ο οποίος μαζί με τον Νίκο Σμαραγδή και τον Γιάννη Παντακίδη αναμένεται να είναι η τριάδα των κεντρικών. Όπερ σημαίνει πως στον «δικέφαλο» θα κοιτάξουν να αποκτήσουν δύο ξένους ακραίους, με τον Ουριάρτε να είναι το ένα όνομα, αρκεί όπως έχουμε γράψει και τις προηγούμενες ημέρες να λυθεί το πρόβλημα με την FIVB και το διπλό συμβόλαιο που είχε υπογράψει.

Η ανακοίνωση για Σακόγλου

Η ανακοίνωση για Σακόγλου έχει ως εξής: «Το Τ.Α.Π. ΠΑΟΚ ανακοινώνει την συμφωνία με τον 26χρονο διαγώνιο, ύψους 1,94 μ., Χάρη Σακόγλου.

Ο Χάρης Σακόγλου, έκανε τα πρώτα του βήματα στο χώρο του βόλλευ στην τοπική ομάδα της Κατερίνης, ωστόσο σε ηλικία 18 ετών μεταπήδησε στο Αιγίνιο για την τοπική Νίκη, όπου παρέμεινε για αρκετό χρονικό διάστημα, μέχρι τη μετεγγραφή του στη ΜΕΝΤ. Το καλοκαίρι του 2015, υπέγραψε μονοετές επαγγελματικό συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα Ολυμπιακού Πειραιώς, με την οποία κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδας και το League Cup. Ήταν διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες πετοσφαίρισης της Ελλάδας, όπου πραγματοποίησε αρκετές συμμετοχές κατά τη διετία 2006-08».

Η ανακοίνωση για Τακουρίδη

Αναλυτικά η ανακοίνωση για Τακουρίδη έχει ως εξής: «Επίσης ανακοινώνεται η ανανέωση συνεργασίας με τον κεντρικό Γιάννη Τακουρίδη, ο οποίος συνέβαλε τα μέγιστα στην κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος».

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα