Νέο «μπαμ»: Και ο Ροντρίγκες στον Ολυμπιακό!

Νέο «μπαμ»: Και ο Ροντρίγκες στον Ολυμπιακό!

Νέο «μπαμ»: Και ο Ροντρίγκες στον Ολυμπιακό!

Ο Λίβαν Οσόρια Ροντρίγκες είναι το νέο σπoυδαίο απόκτημα του Ολυμπιακού με τον παίκτη να δηλώνει ότι δέχθηκε αμέσως την πρόταση των «ερυθρόλευκων».

Νέο μπαμ από τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό. Μετά τον Αγκάμες, ο Λίβαν Οσόρια Ροντρίγκες θα αγωνίζεται με την φανέλα των «ερυθρόλευκων».

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού:

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π.-Τ.Α.Α. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον διεθνή Κουβανό κεντρικό Livan Osoria Rodriguez.

Ο Livan Osoria Rodriguez, είναι γεννημένος στις 5 Φεβρουαρίου 1994, έχει ύψος 2.01 μ. και ζυγίζει 96 κιλά. Την προηγούμενη σεζόν αγωνιζόταν στην Αργεντινή με την Club Obras Sanitarias (San Juan). Είναι διεθνής από το 2011 και μετράει  περισσότερες από 50 συμμετοχές με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Κούβας.

Στην πρώτη του δήλωση ως αθλητής του Ολυμπιακού, στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου μας (www.osfp.gr) ο Livan Osoria Rodriguez τόνισε τα εξής: 
«Μόλις πληροφορήθηκα το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού και του κ. Γκουλινέλι δέχτηκα αμέσως την πρόταση. Ξέρω ότι ο Ολυμπιακός είναι  από τις καλύτερες ομάδες οργανωτικά και αγωνιστικά  στην Ευρώπη και η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα με αμέτρητους τίτλους. Έρχομαι σε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και εύχομαι μαζί με τους συμπαίκτες μου να κατακτήσουμε όλους  του τίτλους στην Ελλάδα και να πραγματοποιήσουμε μια πολύ καλή πορεία στην Ευρώπη».

Best of internet