Πήρε και Τσίμα ο Ολυμπιακός

Πήρε και Τσίμα ο Ολυμπιακός

Η μεταγραφική ενίσχυση του Ολυμπιακού συνεχίζεται με τους Πειραιώτες να αποκτούν και την πρώην αρχηγό του Παναθηναϊκού Ζένια Τσίμα.

Πήρε και Τσίμα ο Ολυμπιακός

Μεταγραφών συνέχεια για τον Ολυμπιακό με την ομάδα του Μπράνκο Κοβάσεβιτς πριν καλά καλά τελειώσει το πρωτάθλημα να έχει ολοκληρώσει το ρόστερ για το επόμενο. Νέο απόκτημα η ακραία πρώην αρχηγός του Παναθηναϊκού Ζένια Τσίμα με την ανακοίνωση να αναφέρει: «Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τη Ζένια Τσίμα. Η έμπειρη ακραία βρέθηκε την Δευτέρα (16/5) στα γραφεία του συλλόγου μας στην Πλατεία Αλεξάνδρας και υπέγραψε το νέο της συμβόλαιο».

«Δεν μπορούσα να αρνηθώ την πρόταση»

Στις πρώτες της δηλώσεις ως βολεϊμπολίστρια του Ολυμπιακού, η Ζένια Τσίμα τόνισε τα εξής στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου: «Πρώτα από όλα θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση του Ολυμπιακού για την πρόταση που μου έκανε, την οποία δεν μπορούσα να αρνηθώ. Ήταν μια πρόταση η οποία με τιμά ως αθλήτρια και ως άτομο. Από κει και πέρα έρχομαι για να βοηθήσω την ομάδα στους στόχους της και εύχομαι να έχουμε καλή σεζόν».

Best of internet