Πήρε και Τσίμα ο Ολυμπιακός

Πήρε και Τσίμα ο Ολυμπιακός

Πήρε και Τσίμα ο Ολυμπιακός

bet365

Η μεταγραφική ενίσχυση του Ολυμπιακού συνεχίζεται με τους Πειραιώτες να αποκτούν και την πρώην αρχηγό του Παναθηναϊκού Ζένια Τσίμα.

Μεταγραφών συνέχεια για τον Ολυμπιακό με την ομάδα του Μπράνκο Κοβάσεβιτς πριν καλά καλά τελειώσει το πρωτάθλημα να έχει ολοκληρώσει το ρόστερ για το επόμενο. Νέο απόκτημα η ακραία πρώην αρχηγός του Παναθηναϊκού Ζένια Τσίμα με την ανακοίνωση να αναφέρει: «Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τη Ζένια Τσίμα. Η έμπειρη ακραία βρέθηκε την Δευτέρα (16/5) στα γραφεία του συλλόγου μας στην Πλατεία Αλεξάνδρας και υπέγραψε το νέο της συμβόλαιο».

«Δεν μπορούσα να αρνηθώ την πρόταση»

Στις πρώτες της δηλώσεις ως βολεϊμπολίστρια του Ολυμπιακού, η Ζένια Τσίμα τόνισε τα εξής στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου: «Πρώτα από όλα θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση του Ολυμπιακού για την πρόταση που μου έκανε, την οποία δεν μπορούσα να αρνηθώ. Ήταν μια πρόταση η οποία με τιμά ως αθλήτρια και ως άτομο. Από κει και πέρα έρχομαι για να βοηθήσω την ομάδα στους στόχους της και εύχομαι να έχουμε καλή σεζόν».

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα