Στον Ολυμπιακό ο Φράγκος

Στον Ολυμπιακό ο Φράγκος

Gazzetta team
Στον Ολυμπιακό ο Φράγκος

bet365

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την απόκτηση του 26χρονου Ανδρέα Φράγκου.

Συνεχίζεται η ενίσχυση στο βόλεϊ αντρών του Ολυμπιακού. Ο 26χρονος διεθνής ακραίος, Ανδρέας Φράγκος, υπέγραψε στους «ερυθρόλευκους» και δηλώνει έτοιμος να κατακτήσει όλους τους εγχώριους τίτλους.

Στην ανακοίνωσή του, αναφέρει ο Ολυμπιακός:

"Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π.-Τ.Α.Α. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον 26χρονο Έλληνα διεθνή ακραίο, Ανδρέα Φράγκο".

Από την πλευρά του ο παίκτης δήλωσε στο osfp.gr: "Ήρθα σε μια ομάδα που έχει θέσει υψηλά τους στόχους και για την Ελλάδα και για την Ευρώπη και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο επέστρεψα στον Ολυμπιακό".

Και συμπλήρωσε ότι "Φαίνεται ότι οι κινήσεις της νέας χρονιάς όπως προανέφερα, ανεβάζουν τον πήχη των στόχων του Ολυμπιακού. Με την παρουσία του κ. Γκουλινέλι και με την προσθήκη νέων παικτών, η ομάδα μπορεί να κατακτήσει όλους τους εγχώριους τίτλους και να φτάσει πολύ ψηλά στο Cev Cup".

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα