Μπιτς Βόλεϊ: Ξεκινούν οι μάχες σε Αττάλεια και Λουκέρνη

Μπιτς Βόλεϊ: Ξεκινούν οι μάχες σε Αττάλεια και Λουκέρνη

Μπιτς Βόλεϊ: Ξεκινούν οι μάχες σε Αττάλεια και Λουκέρνη

Στην Αττάλεια της Τουρκίας βρίσκονται οι Εθνικές ομάδες Μπιτς Βόλεϊ Ανδρών - Γυναικών, προκειμένου να συμμετάσχουν στο τουρνουά OPEN που ξεκινά εκεί, ενώ στην Λουκέρνη της Ελβετίας αύριο οι Εθνικές ομάδες U21 ρίχνονται στην μάχη των προκριματικών.

Στην Αττάλεια Βίκυ Αρβανίτη και Πένυ Καραγκούνη είναι στον 5ο όμιλο του Κυρίως Ταμπλό και το πρόγραμμα των αγώνων έχει ως εξής:
Αναλυτικά το πρόγραμμα του ομίλου:

Τετάρτη 11/5

09:40, Χάιντριχ/Ζούμκεχρ (Ελβετία) - Κολότσοβα/Κβαπίλοβα (Τσεχία)
10:30, Λάμπουρερ/Σούντε (Γερμανία) - Αρβανίτη/Καραγκούνη
14:40, Χάιντριχ/Ζούμκεχρ (Ελβετία) - Αρβανίτη/Καραγκούνη
14:40, Λάμπουρερ/Σούντε (Γερμανία) - Κολότσοβα/Κβαπίλοβα (Τσεχία)

Πέμπτη 12/5

Αρβανίτη/Καραγκούνη - Κολότσοβα/Κβαπίλοβα (Τσεχία)
Λάμπουρερ/Σούντε (Γερμανία) - Χάιντριχ/Ζούμκεχρ (Ελβετία)

Αντιθέτως οι Γιώργος Κοτσιλιάνος, Νίκος Ζουπάνης ξεκινούν από τα προκριματικά και στον πρώτο γύρο αντιμετωπίζουν τους Αυστριακούς Βουλτζλ/Φριχμπάουερ, ενώ αν τους αποκλείσουν θα διεκδικήσουν την πρόκριση κόντρα στο νικητή του ζευγαριού Ρέτερχολτ/Στρόμσβαγκ (Νορβηγία)-Τοκς/Φίνστερς (Λετονία).

 Στη μάχη των προκριματικών κι οι Εθνικές U21

Όσον αφορά τις Εθνικής ομάδες U21 οι Μανδηλάρης / Χατζηνικολάου στα αγόρια και οι Μαναβή / Παρισάκη στα κορίτσια ρίχνονται αύριο το πρωί στη μάχη των προκριματικών του παγκοσμίου πρωταθλήματος που φιλοξενείται στην Λουκέρνη της Ελβετίας.

Τα αγόρια στο β’ προκριματικό γύρο αντιμετωπίζουν τους Άγγλους Μπέιτρεϊν/Τζόουνς ενώ τα κορίτσια τον νικητή της αναμέτρησης Σαντανούσοβα/Ρουζμπάσκα (Σλοβακία) - Κλόντα/Τρίμπουλα (Πολωνία).

Best of internet