Μπιτς Βόλεϊ: Ξεκινούν οι μάχες σε Αττάλεια και Λουκέρνη

Μπιτς Βόλεϊ: Ξεκινούν οι μάχες σε Αττάλεια και Λουκέρνη

Στην Αττάλεια της Τουρκίας βρίσκονται οι Εθνικές ομάδες Μπιτς Βόλεϊ Ανδρών - Γυναικών, προκειμένου να συμμετάσχουν στο τουρνουά OPEN που ξεκινά εκεί, ενώ στην Λουκέρνη της Ελβετίας αύριο οι Εθνικές ομάδες U21 ρίχνονται στην μάχη των προκριματικών.

Μπιτς Βόλεϊ: Ξεκινούν οι μάχες σε Αττάλεια και Λουκέρνη

Στην Αττάλεια Βίκυ Αρβανίτη και Πένυ Καραγκούνη είναι στον 5ο όμιλο του Κυρίως Ταμπλό και το πρόγραμμα των αγώνων έχει ως εξής:
Αναλυτικά το πρόγραμμα του ομίλου:

Τετάρτη 11/5

09:40, Χάιντριχ/Ζούμκεχρ (Ελβετία) - Κολότσοβα/Κβαπίλοβα (Τσεχία)
10:30, Λάμπουρερ/Σούντε (Γερμανία) - Αρβανίτη/Καραγκούνη
14:40, Χάιντριχ/Ζούμκεχρ (Ελβετία) - Αρβανίτη/Καραγκούνη
14:40, Λάμπουρερ/Σούντε (Γερμανία) - Κολότσοβα/Κβαπίλοβα (Τσεχία)

Πέμπτη 12/5

Αρβανίτη/Καραγκούνη - Κολότσοβα/Κβαπίλοβα (Τσεχία)
Λάμπουρερ/Σούντε (Γερμανία) - Χάιντριχ/Ζούμκεχρ (Ελβετία)

Αντιθέτως οι Γιώργος Κοτσιλιάνος, Νίκος Ζουπάνης ξεκινούν από τα προκριματικά και στον πρώτο γύρο αντιμετωπίζουν τους Αυστριακούς Βουλτζλ/Φριχμπάουερ, ενώ αν τους αποκλείσουν θα διεκδικήσουν την πρόκριση κόντρα στο νικητή του ζευγαριού Ρέτερχολτ/Στρόμσβαγκ (Νορβηγία)-Τοκς/Φίνστερς (Λετονία).

 Στη μάχη των προκριματικών κι οι Εθνικές U21

Όσον αφορά τις Εθνικής ομάδες U21 οι Μανδηλάρης / Χατζηνικολάου στα αγόρια και οι Μαναβή / Παρισάκη στα κορίτσια ρίχνονται αύριο το πρωί στη μάχη των προκριματικών του παγκοσμίου πρωταθλήματος που φιλοξενείται στην Λουκέρνη της Ελβετίας.

Τα αγόρια στο β’ προκριματικό γύρο αντιμετωπίζουν τους Άγγλους Μπέιτρεϊν/Τζόουνς ενώ τα κορίτσια τον νικητή της αναμέτρησης Σαντανούσοβα/Ρουζμπάσκα (Σλοβακία) - Κλόντα/Τρίμπουλα (Πολωνία).

Best of internet