Στον Ολυμπιακό ο Στεφάνου

Στον Ολυμπιακό ο Στεφάνου

Στον Ολυμπιακό ο Στεφάνου

bet365

Μετά την ανανέωση του Ντίμα Φιλίποφ οι Πειραιώτες συνέχισαν τις κινήσεις τους αποκτώντας τον Γιώργο Στεφάνου.

Ημέρα κινήσεων η σημερινή για το βόλεϊ ανδρών του Ολυμπιακού με τους Πειραιώτες μετά την παραμονή του Ντίμα Φιλίποφ να ανακοινώνουν και την απόκτηση του Γιώργου Στεφάνου. Για την ακρίβεια την επιστροφή του έμπειρου λίμπερο που πέρσι αγωνίστηκε στην Κηφισιά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής: «Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π.- Τ.Α.Α. ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον Γιώργο Στεφάνου. Ο διεθνής λίμπερο, επιστρέφει στον Ολυμπιακό μετά από μια σεζόν».

«Επιστρέφω με όρεξη για τίτλους»

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του Γιώργος Στεφάνου δήλωσε στο επίσημο site του Ολυμπιακού: «Χαίρομαι πολύ που επέστρεψα μετά από ένα διάλειμμα ενός χρόνου. Μπορώ να πω με σιγουριά ότι επιστρέφω γεμάτος όρεξη για περισσότερους τίτλους. Εύχομαι να έχουμε μια χρονιά με υγεία πάνω από όλα γιατί είναι απαραίτητο στοιχείο για κάθε ομάδα και να προσπαθήσουμε να ευχαριστήσουμε την διοίκηση και τον κόσμο του Ολυμπιακού».

Παρέμεινε ο Γκούζντα

Την θέση του λίμπερο μαζί με τον Στεφάνου θα καλύψει ο Κόνραντ Γκούζντα με τον 25χρονο να παραμένει στον Ολυμπιακό και την σχετική ανακοίνωση να αναφέρει: «Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π.- Τ.Α.Α. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Κόνραντ Γκούζντα. Ο 25χρονος λίμπερο βρέθηκε σήμερα στα γραφεία του συλλόγου μας στην Πλατεία Αλεξάνδρας και υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο».

«Πολύ χαρούμενος που θα παραμείνω»

Στις δηλώσεις του στο site του Ολυμπιακού ο Κόνραντ Γκούζντα τόνισε τα εξής: «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα παραμείνω στον Ολυμπιακό. Οι στόχοι μας συμβαδίζουν με αυτούς της ομάδας, δηλαδή να κερδίσουμε όλους τους τίτλους στην Ελλάδα και να διακριθούμε στην Ευρώπη. Ευχαριστώ την ομάδα και τους ανθρώπους του Ολυμπιακού για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν και τη νέα σεζόν και όλους εκείνους που με αγαπάνε και με στηρίζουν από την πρώτη στιγμή που έγινα κομμάτι αυτού του συλλόγου».

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα