Νγκαπέ ο ασταμάτητος... (vid)

Νγκαπέ ο ασταμάτητος... (vid)

bet365

Με εξωπραγματικές εμφανίσεις ο Έρβιν Νγκαπέ οδήγησε την Μόντενα στην κατάκτηση και του πρωταθλήματος, δείχνοντας πως δικαίως θεωρείται ένας από τους καλύτερους στον κόσμο. Δείτε το γιατί...

Πριν λίγες μέρες είχαμε αναφερθεί στον Λεόν, τον Κουβανό ακραίο που πραγματικά χαίρεσαι να τον βλέπεις. Στο κείμενο είχαμε τονίσει πως μαζί του στο ίδιο υψηλότατο επίπεδο βρίσκεται και ο Έρβιν Νγκαπέ. Ο Γάλλος ακραίος της Μόντενα θεωρείται και όχι άδικα ένας από τους καλύτερους, αν όχι ο καλύτερος στην θέση του. Το έδειξε για ακόμα μία φορά και στους τελικούς του πρωταθλήματος στην Ιταλία, οδηγώντας την ομάδα του στην κατάκτηση του τίτλου, παίρνοντας συνολικά ότι υπήρχε στην γειτονική χώρα (πρωτάθλημα, κύπελλο, σούπερ καπ).

Ο Νγκαπέ είναι ο ορισμός του ηγέτη, ο παίκτης που θα σου βγάλει την τέλεια υποδοχή, θα... σκιστεί να πέσει για την άμυνα, ενώ επιθετικά απλά δεν πιάνεται όπως θα δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί. Ένα βίντεο γεμάτο θέαμα από τον πλέον θεαματικό παίκτη που υπάρχει αυτή την εποχή στο βόλεϊ.

 

Τελευταία Νέα