Στην Μόντενα η κούπα με εξωπραγματικό Νγκαπέ!

Στην Μόντενα η κούπα με εξωπραγματικό Νγκαπέ!

bet365

Έχοντας σε απίστευτη μέρα τον Έρβιν Νγκαπέ, η Μόντενα επικράτησε της Περούτζια του Γιώργου Τζιουμάκα με 3-2, έκανε το 3-0 στις νίκες και κατέκτησε το πρωτάθλημα Ιταλίας.

Όταν έχεις τον κατά πολλούς καλύτερο παίκτη στον κόσμο ή έστω έναν από τους πέντε καλύτερους, τότε η δουλειά σου να φτάσεις στον τίτλο είναι ακόμα πιο εύκολη. Η Μόντενα έχει την τύχη να διαθέτει τον Έρβιν Νγκαπέ και ο Γάλλος απλά την οδηγάει στους τίτλους, δείχνοντας για ακόμα μία φορά πόσο μεγάλος ηγέτης είναι.

Ο διεθνής ακραίος ήταν εξωπραγματικός στον τρίτο τελικό και οδήγησε την ομάδα του στη νίκη με 3-2 (23-25, 25-20, 17-25, 25-16, 15-13) και την κατάκτηση του πρωταθλήματος με 3-0 νίκες, έχοντας στο τελευταίο ματς 29 πόντους. Από την άλλη ο Ατανασίεβιτς με 21 ήταν πρώτος σκόρερ για την ομάδα του Γιώργου Τζιουμάκα που δεν χρησιμοποιήθηκε από τον Κόβατς.

Ο αγώνας ήταν ένα μεγάλο ντέρμπι στα δύο πρώτα σετ τα οποία κρίθηκαν στις λεπτομέρειες. Στα επόμενα δύο Περούτζια αρχικά και Μόντενα στην συνέχεια τα κατέκτησαν με άνεση για να φτάσουμε στο τάι μπρέικ. Εκεί οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με πέντε πόντους (3-8) δείχνοντας έτοιμοι να μειώσουν και να μείνουν... ζωντανοί, αλλά ο Γάλλος σούπερ σταρ είχε άλλη άποψη και με εξαιρετική εμφάνιση οδήγησε την ομάδα του στον τίτλο.

MONTENA (Λορενζέτι): Μπρουνίνιο 2, Πέτριτς 11, Νγκαπέ 29, Μπόσι 4, Λούκας 11, Βετόρι 14 / Ρόσινι (λ), Νίκιτς 1

ΠΕΡΟΥΤΖΙΑ (Κόβατς): Μπούτι 8, Ντε Τσέκο 3, Καλιμπέρντα 6, Ράσελ 18, Ατανασίεβιτς 21, Μπιραρέλι 10 / Τζιόβι (λ), Φρομ, Χολτ 1, Ντιμιτρόφ 1, Ελία

 

Τελευταία Νέα