Ώρα Εθνικής από Δευτέρα

Ώρα Εθνικής από Δευτέρα

bet365

Την πρώτη της συγκέντρωση ενόψει των αγώνων του World League θα έχει την Δευτέρα η Εθνική ομάδα των Ανδρών σε ξενοδοχείο της Αθήνας.

Σχεδόν 8 μήνες μετά την τελευταία αγωνιστική της υποχρέωση η Εθνική ομάδα των ανδρών ετοιμάζεται για τις νέες προκλήσεις που έχει μπροστά της.

Για το βράδυ της Δευτέρας (9/5, 21:30) είναι προγραμματισμένη η πρώτη συγκέντρωση του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, η οποία θα πραγματοποιηθεί σε ξενοδοχείο της Αθήνας. Από το πρωί της Τρίτης ο Ομοσπονδιακός τεχνικός, Σωτήρης Δρίκος με το συνεργάτη του Κώστα Δεληκώστα και τους διεθνείς παίκτες ξεκινούν τις προπονήσεις ενόψει της συμμετοχής της Εθνικής στο 3ο γκρουπ του World League.

Υπενθυμίζουμε ότι φέτος η Ελλάδα θα φιλοξενήσει και τα δύο τουρνουά στα οποία θα συμμετάσχει η Εθνική με το πρώτο τουρνουά να διεξάγεται στην Κοζάνη (17-19 Ιουνίου) και το δεύτερο στην Θεσσαλονίκη (24-26 Ιουνίου).

Στην αυριανή πρώτη συγκέντρωση της Εθνικής θα βρίσκονται οι: Θάνος Τερζής, Κώστας Στιβαχτής, Μενέλαος Κοκκινάκης, Ραφαήλ Κουμεντάκης, Ανέστης Δαλακούρας, Ανδρέας Φράγκος, Θανάσης Πρωτοψάλτης, Γιάννης Ρουμελιωτάκης, Ανδρέας Ανδρεάδης, Γιώργος Παπαλέξιου, Δημήτρης Γκαράς.

Επίσης την Τετάρτη 11/5 θα ενσωματωθούν στις προπονήσεις οι Νίκος Σμαραγδής, Γιώργος Πετρέας, ενώ οι Γιώργος Τζιουμάκας, Άκης Ασπιώτης θα μπουν στο πρόγραμμα μόλις ολοκληρώσουν τις υποχρεώσεις που έχουν στο εξωτερικό.

Όσον αφορά τους Δημήτρη Τζούριτς, Ντίμα Φιλίποφ ακολουθούν πρόγραμμα αποκατάστασης και ενδυνάμωσης και θα ενταχθούν στο κανονικό πρόγραμμα όταν το ιατρικό τιμ της Εθνικής ανάψει το πράσινο φως.

 

Τελευταία Νέα