Τέλος σε μια μεγάλη καριέρα από Κουρνέτα

Τέλος σε μια μεγάλη καριέρα από Κουρνέτα

Την μεγάλη απόφαση να σταματήσει το βόλεϊ πήρε ο Βασίλης Κουρνέτας, με τον έμπειρο πασαδόρο να τονίζει στο gazzetta.gr πως δεν πρόκειται να συνεχίσει.

Τέλος σε μια μεγάλη καριέρα από Κουρνέτα

Θεωρείται και όχι άδικα ως ένας από τους καλύτερους πασαδόρους που έβγαλε το ελληνικό βόλεϊ. Άξιος συνεχιστής του Θανάση Μουστακίδη. Στην μεγάλη του καριέρα κατέκτησε όχι ένα και δύο αλλά εννιά πρωταθλήματα και επτά Κύπελλα. Τα δύο πρωταθλήματα συνεχόμενα με τον ΠΑΟΚ, όταν στον Ολυμπιακό πίστεψαν πως ήταν μεγάλος για να τους βοηθήσει. Ο λόγος φυσικά για τον Βασίλη Κουρνέτα, ο οποίος δεν θα συνεχίσει να βρίσκεται στα τάραφλεξ.

Ο έμπειρος παίκτης ενημέρωσε τον «δικέφαλο» όπως επιβεβαίωσε και με δήλωσή του στο gazzetta.gr τονίζοντας τα εξής: «Ναι είναι οριστικό. Αποφάσισα να σταματήσω και ήδη έχω ενημερώσει τον ΠΑΟΚ για την απόφασή μου αυτή. Τις επόμενες ημέρες θα τοποθετηθώ αναλυτικά».

Η αλήθεια είναι πως μετά και την ανακοίνωση απόκτησης του Γκόμεζ στον ΠΑΟΚ έκαναν μεγάλη προσπάθεια για να μείνει και ο Κουρνέτας, ο 40χρονος όμως πασαδόρος πήρε την μεγάλη απόφαση θέλοντας να φύγει από το προσκήνιο έτσι όπως είχε μάθει να είναι στην καριέρα του. Πρωταθλητής. 

Best of internet