Αποχωρεί ο Κουρνέτας, εκτός και αν...

Αποχωρεί ο Κουρνέτας, εκτός και αν...

Gazzetta team
Αποχωρεί ο Κουρνέτας, εκτός και αν...

bet365

Ο Βασίλης Κουρνέτας ανακοίνωσε την απόσυρσή του από την ενεργό δράση, αφήνοντας όμως ένα ανοιχτό παράθυρο λόγω της έλευσης του Ερνάντο Γκόμεζ.

Πιο φτωχό θα είναι το ελληνικό βόλεϊ τη νέα αγωνιστική περίοδο, αν ο Βασίλης Κουρνέτας κάνει πράξη την απόφασή του να αποχωρήσει από την ενεργό δράση. Αυτό τουλάχιστον τόνισε, μιλώντας στον Arena FM...

«Το πιο πιθανό είναι να μη συνεχίσω το βόλεϊ. Ήθελα να κλείσω έτσι πετυχημένα τον κύκλο μου. Καλό είναι ο αθλητής να τελειώνει σε υψηλά επίπεδα. Είναι η κατάλληλη στιγμή αυτή. Δε θέλω να φθείρομαι. Είναι σεβασμός στον εαυτό σου σε αυτά που έχεις ζήσει», είπε αρχικά, αφήνοντας όμως ένα μικρό παράθυρο: «Βέβαια η επιστροφή Γκόμεζ αποτελεί ένα δέλεαρ για να παραμείνω, με βάζει σε σκέψεις...».

Όσον αφορά την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον ΠΑΟΚ, είπε: «Κάθε πρωτάθλημα είναι ξεχωριστό. Είναι μια επιβράβευση των κόπων μιας χρονιάς. ‘Ήταν τελικοί με μειονέκτημα έδρας και η Σύρος έδειξε ότι άξιζε να είναι εκεί. Μας δυσκόλεψε πολύ ακόμα και στον τελικό όπου βρεθήκαμε να χάνουμε με 0-2.

Το μεγαλύτερο κέρδος είναι ότι ο κόσμος έχει αγκαλιάσει το τμήμα βόλεϊ. Το πρωτάθλημα ήταν ο πιο μεγάλος στόχος.

Το λιγκ καπ είναι ένας υποδεέστερος τίτλος αλλά δε θέλουμε να χάνουμε ούτε σε φιλικό παιχνίδι. Μας στενοχώρησε, μας πείσμωσε όπως και το κύπελλο, αλλά μας πείσμωσε και όλο αυτό μας έδωσε επιπλέον κίνητρο για τον τίτλο.

Πρώτη φορά ο τέταρτος παίρνει το πρωτάθλημα. Το να επιστρέφεις ύστερα από απώλειες, που κόστισαν ψυχολογικά είναι μοναδικό. Δεν τα παρατήσαμε.

Με την έλευση του Καλμαζίδη ξέραμε ότι είναι ο κατάλληλος άνθρωπος να επαναφέρει την ηρεμία. Η ομάδα μέχρι τότε δεν πίστευε στον εαυτό της. Αυτό θέλει δουλειά και χρόνο».

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα