Γκόμεζ η μεγάλη επιστροφή!

Γκόμεζ η μεγάλη επιστροφή!

Γκόμεζ η μεγάλη επιστροφή!

bet365

Ο παίκτης που άλλαξε την ιστορία του ΠΑΟΚ, ο Ερνάντο Γκόμεζ επέστρεψε στον «δικέφαλο» όπως γνωστοποίησε ο πρόεδρος του ΤΑΠ Αντώνης Τσαλόπουλος.

Θεωρείται κατά πολλούς και όχι άδικα, ως ο παίκτης που άλλαξε την ιστορία του ΠΑΟΚ, καθώς οδήγησε τον «δικέφαλο» στο πρώτο του πρωτάθλημα. Ο λόγος για τον Ερνάντο Γκόμεζ τον διαγώνιο από την Βενεζουέλα. Ο 34χρονος ήταν ο ηγέτης της ομάδας του Γιάννη Καλμαζίδη και ο αγαπημένος παίκτης της εξέδρας, ωστόσο το καλοκαίρι δεν έμεινε στην Θεσσαλονίκη συνεχίζοντας στην Τουρκία.

Η νέα διοίκηση όμως του «δικεφάλου» με δεδομένη την αποχώρηση του Ρολάντο Σεπέδα, ο οποίος με απόφαση των Κουβανών θα συνεχίσει την καριέρα του στην Κορέα, θέλησε να κάνει την μεγάλη κίνηση και να φέρει πίσω τον «Χάρι», με τον πρόεδρο του ΤΑΠ Αντώνη Τσαλόπουλο να ανακοινώνει σε εκπομπή της NOVA πως ο Γκόμεζ επέστρεψε στην Ελλάδα και τον ΠΑΟΚ τονίζοντας τα εξής: «Ο προπονητής μας είχε επανειλημμένως εκφραστεί για τον Γκόμεζ. Ο Γκόμεζ λοιπόν έκλεισε! Είναι μία προσφορά μας στον κόσμο και ένα κάλεσμα ενόψει και των διαρκείας. Μαζί και μια προσφορά στον προπονητή».

Η επιστροφή του Γκόμεζ είναι μια εξαιρετική κίνηση για τον ΠΑΟΚ, που αν και ακόμα είναι πολύ νωρίς, βάζει πλώρη για το τρίτο συνεχόμενο πρωτάθλημα, ενώ η νέα διοίκηση δείχνει πως σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να επαναλάβει τα λάθη του καλοκαιριού που έκανε η προηγούμενη.

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα