Τιμωρία σε Τζήκα

Τιμωρία σε Τζήκα

Τιμωρία σε Τζήκα

Με απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για τέσσερις μήνες τιμωρήθηκε από το Μονομελές Πειθαρχικό Δικαιοδοτικό όργανο της ΕΣΑΠ ο τιμ μάνατζερ του ΠΑΟΚ Αχιλλέας Τζήκας.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση έχει ως εξής: «Το Μονομελές Πειθαρχικό Δικαιοδοτικό όργανο (ΜΠΔΟ) της ΕΣΑΠ συνεδρίασε στα γραφεία της ΕΣΑΠ στο Μαρούσι Αττικής στις 28-4-2016 για να δικάσει τις πειθαρχικές παραβάσεις που αποδίδονται με την υπ' αριθ. 81/2016 κλήση σε απολογία: α) στο ΤΑΠ «Π.Α.Ο.Κ.» και β) στον Αχιλλέα Τζήκα, team manager του ανωτέρω ΤΑΠ, οι οποίοι απέστειλαν έγγραφα υπομνήματα.

Ο ως άνω παράγοντας έχει υποπέσει στην ίδια ακριβώς παράβαση και στις 14-4-2015, στον αγώνα των play offs μεταξύ των ομάδων ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΠΑΟΚ, όπου του επεβλήθη η ποινή της απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους που αγωνίζεται η ομάδα του ΠΑΟΚ διαρκείας δύο (2) μηνών, δυνάμει της υπ΄ αρ. 10/2015 του ΜΠΔΟ/ΕΣΑΠ.

Κατά συνέπεια, εφόσον υπέπεσε εντός διετίας από την επιβολή της ως άνω ποινής σε νέα παράβαση, θεωρείται υπότροπος κατ΄ άρθρο 47 εδ. α’ του Ειδικού Πειθαρχικού Κανονισμού της ΕΣΑΠ και θα πρέπει να του επιβληθεί η ποινή της απαγόρευσης εισόδου σε όλους τους αγωνιστικούς χώρους που διεξάγονται αγώνες του αθλήματος της πετοσφαίρισης διαρκείας τεσσάρων (4) μηνών, ποινή η οποία ισχύει από τον επόμενο κατά σειρά από την έκδοση της απόφασης αγώνα πρωταθλήματος, ενώ θα πρέπει σύμφωνα με το αρ. 47 εδ. β’ του ως άνω κανονισμού να επιβληθεί, πλέον της αναφερόμενης ποινής και χρηματικό πρόστιμο στο ΤΑΠ ΠΑΟΚ, όπου ανήκει ο παράγων, ύψους χιλίων πεντακοσίων (1.500) ευρώ για την ως άνω αναφερόμενη πειθαρχική παράβαση».

Best of internet