Στο Μαρκόπουλο ο Νικολάκης

Gazzetta team
Στο Μαρκόπουλο ο Νικολάκης

bet365

Κίνηση ματ από το Μαρκόπουλο με την ομάδα των Μεσογείων να έρχεται σε συμφωνία με τον Γιάννη Νικολάκη για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Σημαντική κίνηση από το Μαρκόπουλο ενόψει της ερχόμενης χρονιάς. Η ομάδα των Μεσογείων συμφώνησε με τον Γιάννη Νικολάκη προκειμένου να αναλάβει την τεχνική ηγεσία. Αναλυτικά η ανακοίνωση του Μαρκόπουλου έχει ως εξής: «Ο Αθλητικός Όμιλος Μαρκοπούλου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον σπουδαίο προπονητή κ. Γιάννη Νικολάκη. Ο Έλληνας τεχνικός αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της γυναικείας ομάδας του ΑΟ Μαρκοπούλου.

Ο κ. Νικολάκης προέρχεται από 2 ντάμπλ με τον Ολυμπιακό τις σεζόν 2013-14 και 2014-15 ενώ τα κατορθώματά του στο ελληνικό βόλεϊ είναι πολλά και γνωστά καθώς έχει κατακτήσει 7 φορές το Πρωτάθλημα Ελλάδος με 4 διαφορετικές ομάδες (Ολυμπιακός 2, Παναθηναϊκός 2, Παννελήνιος 2, Ιωνικός 1) και 4 φορές το Κύπελλο Ελλάδος (Ολυμπιακός 3, Πανελλήνιος 1). Επίσης ο κ. Νκολάκης ήταν αυτός που οδήγησε τη γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού το 2011 στην κατάκτηση του πρώτου τίτλου στην ιστορία του τμήματος και είναι ο πρώτος Έλληνας προπονητής βόλεϊ που εργάστηκε στο εξωτερικό, στον πάγκο της Λοκομοτίβ Μπελιτσέρι (Αζερμπαϊτζάν).

Εκτός από τις γυναικείες ομάδες του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού, του Πανελληνίου και του Ιωνικού ο κ. Νικολάκης έχει εργαστεί ακόμα στις αντρικές ομάδα βόλλευ του Ολυμπιακού και της ΕΑ Πατρών, στις Εθνικές ομάδες Γυναικών και Νεανίδων αλλά και στο Αγ. Σώστη στην ομάδα που ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα.

Γυμναστής στο πλευρό του Γιάννη Νικολάκη θα ειναι ο Χρήστος Βαρατάσης καθηγητής Φυσικής Αγωγής ενώ το υπόλοιπο τεχνικό επιτελείο θα ανακοινωθεί το προσεχές διάστημα.

Τους καλωσορίζουμε στη οικογένεια του ΑΟ Μαρκοπούλου και τους ευχόμαστε μόνο επιτυχίες στο έργο τους».

«Στόχος να πρωταγωνιστήσουμε την επόμενη τριετία»

Στις πρώτες του δηλώσεις ο νέος προπονητής του ΑΟΜ δήλωσε: «Φέτος ανοίγω έναν νέο κύκλο συνεργασίας στην καριέρα μου με ανθρώπους που μου εμπιστεύθηκαν ένα μακροπρόθεσμο project για την ομάδα του Μαρκόπουλου που έχει σαν στόχο να πρωταγωνιστήσει τα επόμενα 3 χρόνια. Με σκληρή δουλειά και υπομονή να αναδείξουμε τις Ελληνίδες αθλήτριες του συλλόγου και να περάσουμε την φιλοσοφία μου ότι πάντα προσπαθούμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

 

VOLLEY LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα