ΠΑΟΚ μέχρι την... Αμερική! (vids)

Gazzetta team
ΠΑΟΚ μέχρι την... Αμερική! (vids)

bet365

Το CBS και την Αμερική έφτασε η χάρη των οπαδών του ΠΑΟΚ. Το αμερικανικό δίκτυο αναφέρθηκε στην ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ στον ημιτελικό του βόλεϊ με τον Ολυμπιακό.

Μέχρι την Αμερική έφτασε η ατμόσφαιρα στο «παλατάκι». Το CBS έκανε αφιέρωμα στους οπαδούς του ΠΑΟΚ, και αναφέροντας την αντιπαλότητα του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό στο ποδόσφαιρο, εντυπωσιάστηκε από την ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι οπαδοί στον ημιτελικό του βόλεϊ κόντρα στον Ολυμπιακό.

Συγκεκριμένα το Αμερικανικό δίκτυο αναφέρει:

«Το ποδόσφαιρο μας έχει δώσει ορισμένες από τις πιο παθιασμένες αντιπαλότητες στον κόσμο σε όλα τα σπορ, οι οποίες με τη σειρά τους παράγουν ατμόσφαιρες που δεν συναντώνται σε κανένα άλλο άθλημα στη γη.

Μία από αυτές τις αντιπαλότητες, είναι αυτή μεταξύ ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού στην Ελλάδα. Ένα άγριο, έντονο μίσος γεμίζει τη χώρα, εβδομάδες πριν τα παιχνίδια. Και όταν έρχεται η ώρα της σέντρας, τα πράγματα γίνονται τρελά.

Όχι, όμως μόνο στο ποδόσφαιρο. Φυσικά, δεν υπάρχουν φωτιές στο κλειστό μιας και αυτό θα ήταν καταστροφή, αλλά δείτε τους οπαδούς του ΠΑΟΚ να φωνάζουν όλοι μαζί σε έναν πρόσφατο αγώνα εναντίον του Ολυμπιακού».

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα