Ώρα στέψης στο Ρέντη

Ώρα στέψης στο Ρέντη

Gazzetta team
Ώρα στέψης στο Ρέντη

bet365

Μια ανάσα από το τέταρτο συνεχόμενο πρωτάθλημα βρίσκεται ο Ολυμπιακός με τις «ερυθρόλευκες» να υποδέχονται στις 18:30 τον ΑΟ Θήρας και με νίκη θα κάνει το 3-0 και θα πάρει τον τίτλο.

Να επιβεβαιώσει τον ρόλο του φαβορί, να κάνει το 3-0 νίκες και να κατακτήσει το τέταρτο συνεχόμενο πρωτάθλημα είναι έτοιμος ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκες» υποδέχονται αύριο Πέμπτη (18:30) τον ΑΟ Θήρας και με νίκη κατακτούν ακόμα έναν τίτλο. Μια νίκη που αν κρίνουμε από την εικόνα των δύο πρώτων αγώνων, είναι και το πιο πιθανό αποτέλεσμα και τα κορίτσια του Μπράνκο Κοβάσεβιτς μετά το Κύπελλο βρίσκονται πολύ κοντά στο νταμπλ.

Λαμπρούση: «Στο μυαλό μας δεν είναι το 2-0 αλλά η νίκη»

Στο... στρατόπεδο του Ολυμπιακού υπάρχει αισιοδοξία και μεγάλη επιθυμία η σειρά να ολοκληρωθεί στου Ρέντη με την παρουσία του κόσμου με την κεντρικό Τζίνα Λαμπρούση να τονίζει: «Έχουμε φτάσει ένα βήμα πριν από την κατάκτηση και του φετινού τίτλου, ωστόσο στο μυαλό μας δεν υπάρχει το 2-0. Αυτό που σκεφτόμαστε είναι το αυριανό παιχνίδι και τίποτα άλλο. Θα μπούμε με μεγάλη συγκέντρωση και μόνο έτσι θα φτάσουμε στην 3η νίκη για να εκπληρώσουμε το στόχο που έχουμε θέσει από την αρχή της χρονιάς. Σίγουρα θέλουμε να τελειώσουμε τη σειρά αύριο και να πανηγυρίσουμε μαζί με τον κόσμο μας την κατάκτηση του πρωταθλήματος».

Γεωργιάδου: «Με χαμόγελα και χωρίς άγχος»

Από την άλλη μεριά, η ομάδα της Σαντορίνης έχει δείξει στη διάρκεια της σεζόν ότι δεν τα παρατάει και αναμένεται να παλέψει για να μειώσει στη σειρά. Η μπλοκέρ του Α.Ο Θήρας, Αναστασία Γεωργιάδου ανέφερε σχετικά με την αυριανή αναμέτρηση: «Όπως και στα δυο προηγούμενα ματς, θα προσπαθήσουμε να καταβάλλουμε τα μέγιστα, να είμαστε συγκεντρωμένες και με μεγάλη θέληση. Έχουμε καταφέρει ήδη πολλά αυτή τη χρονιά, οπότε με χαμόγελο και χωρίς άγχος θα πάμε να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας... ή θα είναι το «εισιτήριό» μας για την παράταση ή θα είναι ο αγώνας που θα ρίξει την αυλαία του φετινού πρωταθλήματος. Και στις δυο περιπτώσεις είμαι περήφανη και γεμάτη ικανοποίηση για τα όσα έχουμε καταφέρει».

 

VOLLEY LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα