Νίκολιτς: «Να κερδίσουμε Θεσσαλονίκη όπως σε πρωτάθλημα»

Νίκολιτς: «Να κερδίσουμε Θεσσαλονίκη όπως σε πρωτάθλημα»

Φώτης Καρακούσης
Νίκολιτς: «Να κερδίσουμε Θεσσαλονίκη όπως σε πρωτάθλημα»

bet365

Να επαναλάβει η ομάδα του τη νίκη που έκανε στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος στην Θεσσαλονίκη ζήτησε ο Ντούσκο Νίκολιτς ο οποίος στάθηκε στα λάθη. Ανδρεάδης: «Μόνο ένα σετ παλέψαμε».

Ο Σέρβος τεχνικός του Φοίνικα στάθηκε στα πολλά λάθη της ομάδας του και ανέφερε χαρακτηριστικά: «Δώσαμε ένα σετ από λάθη σε αγώνα με 3-0. Με έναν αντίπαλο όπως ο ΠΑΟΚ αυτό είναι αρκετό για να χάσεις. Εύχομαι και ελπίζω στον δεύτερο αγώνα στη Θεσσαλονίκη να παίξουμε καλύτερα ώστε να επαναλάβουμε τη νίκη που πετύχαμε στον Β΄γύρο του πρωταθλήματος».

Ανδρεάδης: «Μόνο ένα σετ παλέψαμε»

Ο κεντρικός του Φοίνικα Σύρου Ανδρέας Ανδρεάδης μίλησε και για την κόκκινη κάρτα στο 16-18 του 2ου σετ: «Μετά από μία φάση κάτι μου είπαν από τον πάγκο του ΠΑΟΚ και, ναι, είπα στον Καλμαζίδη να πάρει τάιμ άουτ. Δεν έβρισα κανέναν. Ηταν υπερβολική η κόκκινη κάρτα. Το πήραν ως ειρωνεία οι διαιτητές. Δεν θέλω να πω τίποτα περισσότερο. Γενικά μόνο αυτό το σετ παλέψαμε. Χάσαμε έναν αγώνα αλλά μπορούμε να κοιτάξουμε τον ΠΑΟΚ στα μάτια. Πρέπει να δούμε τα λάθη μας και να μην τα επαναλάβουμε. Ακόμα έχουμε δρόμο μπροστά μας».

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα