Χριστοδούλου: «Η Σαντορίνη έχει αγαπήσει το βόλεϊ»

Χριστοδούλου: «Η Σαντορίνη έχει αγαπήσει το βόλεϊ»

Gazzetta team
Χριστοδούλου: «Η Σαντορίνη έχει αγαπήσει το βόλεϊ»

bet365

Ο Ολυμιακός έκανε το 2-0 στους τελικούς της Α1 Γυναικών στο βόλεϊ κόντρα στον ΑΟ Θήρας, με τη Χριστοδούλου να τονίζει πως η Σαντορίνη έχει αγαπήσει σίγουρα το άθλημα. Οι δηλώσεις των Βεργίδου, Γιώτα, Οικονομίδου.

Χριστοδούλου: «Σίγουρα η Σαντορίνη έχει αγαπήσει το βόλεϊ»

Η αρχηγός του Ολυμπιακού, Στέλλα Χριστοδούλου τόνισε: «Σίγουρα κάναμε μια σημαντική νίκη, πιέσαμε αρκετά ενώ είχαμε μια μικρή χαλάρωση στο τρίτο σετ. Θέλουμε να τελειώσουμε τη σειρά μέσα στην έδρα μας και να πάρουμε το πρωτάθλημα μπροστά στον κόσμο» ενώ αναφερόμενη στην ομάδα «έκπληξη» της σειράς και την ατμόσφαιρα στις κερκίδες είπε: «Σίγουρα η Σαντορίνη έχει αγαπήσει το βόλεϊ και το έχει αποδειξει είναι υπέροχο να αγωνίζεται κάποιος σε τέτοια γήπεδα με τέτοιους φιλάθλους. Ο ΑΟΘ βρίσκεται πανάξια σε αυτόν τον τελιό. Εμείς από τη μεριά μας ήμασταν συγκεντρωμένες και σεβόμαστε τον αντίπαλό μας».

Βεργίδου: «Οι προσδοκίες σίγουρα έχουν μεγαλώσει»

Από την άλλη η πασαδόρος του ΑΟΘ, Όλγα Βεργίδου είπε: «Σίγουρα έχουμε πετύχει πολλά πράγματα, είμαστε χαρούμεες γι αυτό και σίγουρα θέλαμε να ‘μαστε πιο ανταγωνιστικές. Μας πίεσαν στο σερβίς, παίξαμε στο τρίτο αλλά δεν μπορέσαμε να κάνουμε κάτι διαφορετικό. Θέλαμε πολύ να ευχαριστήσουμε αυτόν το ζεστό κόσμο που είναι δίπλα μας σε κάθε ματς αλλά δεν τα καταφέραμε. Θέλω να πιστεύω να παρουσιαστούμε βελτιωμένες στο επόμενο παιχνίδι, είμαστε κουρασμένες, καθώς τα συνεχόμενα ματς δεν μας έχουν αφήσει να προετοιμαστούμε κατάλληλα. Ωστόσο, θα προσπαθήσουμε να είμαστε ανταγωνιστικές.Οι προσδοκίες σίγουρα έχουν μεγαλώσει».

Γιώτα: «Να δώσουμε χαρά στον κόσμο»

Η μπλοκέρ των «ερυθρολεύκων» Κατερίνα Γιώτα ανέφερε: «Η Σαντορίνη προφανώς και άξιζε να βρίσκεται σε αυτή τη θέση των τελικών ενώ από τη μεριά μας έχουμε παίξει δυο από τα καλύτερα παιχνίδια μας στο πρωτάθλημα. Κρατάμε τη νίκη και περιμένουμε το επόμενο παιχνίδι στο Ρεντη. Σίγουρα θέλουμε να σηκώσουμε την κούπα του πρωταθλητή μέσα στην έδρα μας μαζί με τον κόσμο μας. Θεωρώ ότι η Σαντορίνη έχει πολλές λύσεις όταν έχει καλή υποδοχή, εμείς κάναμε καλή δουλειά σε υποδοχή και άμυνα και δεν αφήσαμε τον αντίπαλο να κάνει το παιχνίδι του» ενώ για τον κόσμο που γέμισε την έδρα της νησιωτικής ομάδας σχολίασε: «Είναι παράδειγμα προς μίμηση. Είμαστε εδώ για να δώσουμε χαρά στον κόσμο που έρχεται στο γήπεδο. Μακάρι να ακουθήσουν και άλλες ομάδες το παράδειγμα αυτό».

Οικονομίδου: «Να μαστε ανταγωνιστικές»

Τέλος, η κεντρικός του Α.Ο Θήρας, Μαρία Οικονομίδου σημείωσε: «Μας πίεσαν στο σερβίς περιμέναμε ότι θα κάναμε κάτι καλύτερο σε σερβίς και υποδοχή μέσα στην έδρας μας αλλά δεν τα καταφέραμε. Η αλήθεια έιναι ότι σε κάθε ματς τα δίναμε όλα μέχρι τώρα. Τα σώματα μας είναι πολύ κουρασμένα. Στον τελικό όμως δεν υπάρχουν δικαιολογίες, πρέπει να μαστε ανταγωνιστικές και να το ευχαριστηθούμε».

 

VOLLEY LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα