Καλμαζίδης: «Λογικό να τσούζει όταν χάνεις από 2-0»

Gazzetta team
Καλμαζίδης: «Λογικό να τσούζει όταν χάνεις από 2-0»

bet365

Καυστικός αναφορικά με τα επεισόδια στο τέλος ήταν ο τεχνικός του ΠΑΟΚ Γιάννης Καλμαζίδης τονίζοντας πως είναι λογικό να... τσούζει όταν χάνεις παρότι προηγείσαι με 2-0.

Ο έμπειρος προπονητής μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ανέφερε τα εξής:

Για το αν ο ΠΑΟΚ έχει πάρει τη μισή πρόκριση: «Ήταν ένα σπουδαίο παιχνίδι. Κάναμε μια σπουδαία εμφάνιση και πήραμε μια σπουδαία νίκη. Η πρόκριση είναι ολόκληρη ή… καθόλου. Όχι μισή. Αν δεν κάνουμε τρεις νίκες, δεν προχωράμε. Μένει άλλη μία».

Στη συνέχεια, είπε: «Στους τελικούς του Λιγκ Καπ και του Κυπέλλου είχαμε ακόμα μεγαλύτερο προβάδισμα. Είναι θετικό ότι καταφέραμε και δείξαμε τέτοια ψυχικά αποθέματα και γυρίσαμε το παιχνίδι! Παίξαμε αμφότεροι ένα πολύ έντονο παιχνίδι προχθές και φάνηκε σε όλους η ψυχική, κυρίως, κούραση. Είναι δύσκολο να αντλήσεις ενέργεια μετά από ένα τέτοιο παιχνίδι. Στα τάιμ άουτ επικεντρώθηκα περισσότερο στο να σκεφτούμε πιο καθαρά, όχι σε θέματα τακτικής. Και οι απέναντι, φυσικά, ήταν κουρασμένοι».

Για τα επεισόδια στο τέλος, με τον ΠΑΟΚ να φεύγει για τα αποδυτήρια με συνοδεία ΜΑΤ, σημείωσε: «Δυστυχώς, είχαμε πάλι επεισόδια… Για την ομάδα του Ολυμπιακού είναι λογικό να… τσούζει όταν χάνεις μέσα στην έδρα σου. Έτσι είναι το άθλημα. Όπως έγινε με εμάς στο Κύπελλο και στο Λιγκ Καπ. Δυστυχώς, είπαμε, υπάρχουν κάποιοι λίγο πιο θερμόαιμοι, που δεν το βλέπουν έτσι».

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα