Δεν έγινε το παραμικρό στην Γλυφάδα

Gazzetta team
Δεν έγινε το παραμικρό στην Γλυφάδα

bet365

Μετά την Χίο και στην Γλυφάδα ολοκληρώθηκε ένα φάιναλ φορ χωρίς να σημειωθεί το παραμικρό, δείχνοντας πως αν υπάρξει πλάνο μπορούν να ξεπεραστούν πολλά προβλήματα.

Η αλήθεια είναι πως μετά τα επεισόδια στην Λευκάδα, ο φόβος να έχουμε ανάλογα και στην Γλυφάδα ήταν μεγάλος. Για την ακρίβεια οι φίλοι του βόλεϊ παρακολουθούσαν παγωμένοι τις εξελίξεις και σκεφτόντουσαν ακόμα και να μην βρεθούν στις εξέδρες του «Μάκης Λιούγκας». Ευτυχώς όμως για το άθλημα, ο κόσμος βρέθηκε στο γήπεδο μαζικά και το ακόμα πιο ευχάριστο είναι πως δεν έγινε το παραμικρό.

Τα μέτρα ασφαλείας ήταν δρακόντεια, οι έλεγχοι εντατικοί και δεν σημειώθηκε το παραμικρό, σε μια άκρως πετυχημένη διοργάνωση. Βέβαια και σε αυτή την διοργάνωση δεν έλειψαν οι γκρίνιες, κυρίως από πλευράς ΠΑΟΚ, με τους Θεσσαλονικείς να διαμαρτύρονται έντονα για την μικρή παρουσία οπαδών του Ολυμπιακού στον ημιτελικό (με την Κηφισιά ήταν μεγαλύτερη).

Παρουσία που υπήρξε λόγω της συμφωνίας μεταξύ των ομάδων για 30 προσκλήσεις, με την κάθε φιναλίστ του φάιναλ φορ να έχει το δικαίωμα να τις δώσει όπου επιθυμούσε. Το σίγουρο πάντως είναι πως στις εξέδρες δεν σημειώθηκε το παραμικρό, ενώ δεν ακούστηκε ούτε μισό υβριστικό μήνυμα, με το άθλημα του βόλεϊ να βγαίνει και πάλι κερδισμένο.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα